سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران
کد COI مقاله: ICHMT02_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی و تحلیل اثرات دمای محیط بر میزان آب جمع شده در لباس به عنوان یک محیط متخلخل
چکیده مقاله:
انجام فعالیت در هوای سرد، اگر چه موجب گرم شردن بدن می شود ولی تبخیر آب جمع شده در بافت لباس می تواند عاملی جدی در بروز نارضایتی حرارتی در فرد به حساب آید. علاوه بر این، آب جمع شده در سطح داخلی بافت لباس سبب اختلال در تنفس پوست بدن می گردد. لذا میزان آب جمع شده در لباس و رطوبت سطح داخلی پوشش لباس شاخصی مهم برای انتخاب لباس مناسب پس از انجام فعالیت می باشد. هدف از این تحقیق، مدل سازی مقدار آب جمع شده در یک لباس متشکل از یک لایه ضخیم به عنوان بافت اصلی و دو لایه نازک پوششی متفاوت در طرفین لباس در شرایط دمایی مختلف است. برای این منظور، لباس به عنوان یک محیط متخلخل، با جریانی چند فازی و چند گونه ای به همراه میعان و جذب در نظر گرفته شده است. نتایج نشان می دهد که لایه پوشش لمینیت در مقایسه با نایلون از نظر مقدار آب جمع شده و همچنین رطوبت سطح داخلی لباس از شرایط مناسب تری برخوردار است. همچنین، با افزایش دمای محیط از 20 - به صفر درجه سلسیوس، مقدار آب جمع شده در لباس به میزان 33 % کاهش می یابد.
کلیدواژه ها:
لباس، محیط متخلخل، انتقال جرم و حرارت، تجمع آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/910277/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن زاده، حسن و شریعتی ایوری، حسین و ذوالفقاری، سید علیرضا،1393،مدلسازی و تحلیل اثرات دمای محیط بر میزان آب جمع شده در لباس به عنوان یک محیط متخلخل،دومین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران،سمنان،،،https://civilica.com/doc/910277
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حسن زاده، حسن؛ حسین شریعتی ایوری و سید علیرضا ذوالفقاری)
برای بار دوم به بعد: (1393، حسن زاده؛ شریعتی ایوری و ذوالفقاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی سقوط جسم سرد در محیط غیرنیوتنی: روش مرزغوطه ور- شبکه بولتزمن گرمایی
- شبیه سازی CFD رفتار گاز محبوس در معرض آتش جهت پیش بینی دمای تخلیه شیرهای اطمینان فشار
- بررسی اثر لایه سازی در ورودی های یک میکرو T میکسر با ورودی های ناهم راستا
- انتقال حرارت جابه جایی طبیعی درون محفظه مربعی شامل یک سیلندر با گرمایش جزیی
- حل عددی فرایند ذوب انجماد همراه با تشعشع در سیستم های ذخیره انرژی گرمایی حاوی نانوذرات
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.