سال انتشار: 1398
محل انتشار: هشتمین همایش بین المللی طلای سبز
کد COI مقاله: GREENGOLD08_058
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مروری تاثیر گیاه Capparis spinosa بر روی کبد چرب غیرالکلی (NAFLD)
چکیده مقاله:
بیماری کبد چرب غیرالکلی (NAFLD) از شایع ترین بیماری های مزمن است. داروهایی که برای درمان NAFLD استفاده می شود نتایج قطعی به دنبال ندارند بنابراین برای مهار پیشرفت بیماری نیاز به داروهای مکمل ازجمله داروهای گیاهی احساس می شود. هدف از مطالعه حاضر مروری بر مطالعات صورت گرفته در خصوص تاثیر گیاه Capparis Spinosa یا کبر (caper) در بیماری کبد چرب است. این گیاه از تیره Capparidaceae است و از زمان های قدیم از منظر طبی و دارویی مورد توجه حکما بوده است.مواد و روش ها: در این پژوهش با جستجو در پایگاه های SID، Civilica، Scopus، Science direct و NCBIحدود 87 مقاله در این خصوص جمع آوری شد که نهایتا 23 مقاله انتخاب و موردبررسی قرار گرفت.یافته ها: در مطالعات صورت گرفته بر روی عصاره گیاه کبر، اثرات محافظتی آن در برابر عواملی که سبب سمیت کبدی می-شود به اثبات رسیده است و تاثیر مثبت آن روی آزمایش های عملکرد کبدی، چربی خون و بهبود درجه کبد چرب مشاهده شده است.نتیجه گیری: تشخیص و درمان زودهنگام کبد چرب می تواند منجر به کاهش مرگ ومیر و عوارض ناشی از آن گردد. بر اساس مطالعات انجام گرفته Capparis Spinosa منجر به بهبود سطح سرمی تری گلیسیرید و کلسترول می شود. تاثیر مثبت این گیاه بر روی کاهش محتوی چربی کبد مشاهده شده است که می تواند به عنوان یک رویکرد درمانی و مکمل گیاهی برای درمان کبد چرب استفاده گردد.
کلیدواژه ها:
؛Capparis spinosa، NAFLD، كبد چرب غيرالكلي، كبر، Fatty Liver
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/910179/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیرامپور-باسمنج، هانیه و رضائیان، رستم و حسین زاد، نسرین و محمدی خوشرج، جلال،1398،بررسی مروری تاثیر گیاه Capparis spinosa بر روی کبد چرب غیرالکلی (NAFLD)،هشتمین همایش بین المللی طلای سبز،تهران،،،https://civilica.com/doc/910179
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بیرامپور-باسمنج، هانیه؛ رستم رضائیان و نسرین حسین زاد و جلال محمدی خوشرج)
برای بار دوم به بعد: (1398، بیرامپور-باسمنج؛ رضائیان و حسین زاد و محمدی خوشرج)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- A Review on Chemical Redox Agent and Exogenous Enzymes to Modify the Protein Network During Breadmaking
- بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود نیتروژنه در تعدادی از ژنوتیپ های اصلاح شده پر محصول برنج
- بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با آرد ارزن و افزودن نسبت های مختلف صمغ های گوار و گزانتان بر میزان جذب آب آرد
- Effect of different concentrations of Zataria multiflora Boiss. essential oil, nisin, and temperature on time to detection of Bacillus cereus
- ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر اساس مدل پارامتریک با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در دشت نیشابور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.