تاثیر پارامترهای مختلف روی سرعت شکست قیر امولسیون
محل انتشار: سومین همایش قیر و آسفالت ایران
سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,736
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAAM03_044
تاریخ نمایه سازی: 12 فروردین 1385
چکیده مقاله:
شکست امولسیون فرآیندی است غیر قابل بازگشت که ممکن است به دلیل تبخیر فاز آبی و یا به علت جذب فاز آب امولسیون قیری درخلل و فرج مصالح سنگی رخ بدهد. در این فرآیند فاز آب امولسیونی از بین رفته و فضای موجود برای ذرات قیر کم می شود. در نتیجه قیر به تدریج به سطح راه یافته و یا اطراف سنگدانه ها را به صورت لایه ای نازک اندود می کند. امولسیون های قیری بر اساس سرعت شکست، به سه گروه اصلی تندشکن (RS)، کند شکن (MS) و دیر شکن (SS) تقسیم می شوند.
در این مقاله به منظور کنترل سرعت شکست امولسیون قیری روی سطح مصالح سنگی، تاثیر عوامل مختلف از جمله pH، دما، درصد قیر، نوع و مقدار امولسیفایر، اندازه و سایر ذرات و … در محدوده وسیعی بررسی شده است. کلیه عوامل فوق به میزان زیادی روی سرعت شکست تاثیر داشته و بایستی مورد توجه خاص قرار گیرند تا از شکست زودهنگام امولسیون قیری روی سطح راه جلوگیری شود.
کلیدواژه ها:
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :