سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: PLRC01_181
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 206
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساختار گفتمان مسلط در کتاب الانسان الکامل عزیزالدین نسفی
چکیده مقاله:
عزیزالدین نسفی نویسنده سده هفتم هجری در حوزه عرفان اسلامی است که در آثار خود به تشریح اصول و مبانی تصوف پرداخته است. تشکیل گروه های مختلف و متنوع تصوف و رشد و گسترش این حوزه در بافت موقعیتی تولید این متن و گرایش بیش از پیش مردم به آن، موجب شد که نویسندگان عارفی همچون نسفی ضرورت تبیین دقیق مباحث و اصول تصوف و در پی آن تدوین این مطالب را احساس کنند. این هدف و ضرورت تلازم گفته با کارکردهای اجتماعی و معنایی آن، به کارگیری ساز و کار بیانی خاصی را ایجاب می کند که؛سادگی بیان و نثرکتاب، تاکید بر تدوین مطالب در جهت پاسخ به فراگیرندگان، مخاطب قرار دادن فراگیرندگان تعلیم در آغاز مطالب، تفصیل و تکرار در شرح مطالب، سیر تکاملی مطالب و دنبال کردن ایدئولوژی و هدف مشخص، تاکید بر تصحیح اندیشه های نادرست، استفاده از ساختار استدلال و تشبیه در تشریح و تبیین مطالب و کاربرد شیوه های متنوعی از ساختارهای بیانی تاکید از جمله این موارد است.از سوی دیگر در این اثر سالک به عنوان یکی از مشارکان مرکزی گفتمان سلوک، چهره مقتدری ندارد و تنها صدایی که در گفتمان متن شنیده میشود، صدای مولف است که در جایگاه هدایتگر و تعلیم دهنده ، مشارکی فعال است و مدام مخاطب منفعل متن را با افعال امر و نهی مورد خطاب قرار می دهد. بافت این متن، بافتی گوینده محور است که با کاربرد سازو کارهای بیانی که ذکر شد؛ گفتمان تعلیمی را به عنوان بارزترین و مسلط ترین گفتمان متن بنا می نهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PLRC01_181 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/902210/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امین، ندا،1397،ساختار گفتمان مسلط در کتاب الانسان الکامل عزیزالدین نسفی،نخسیتن همایش ملی تحقیقات ادبی با رویکرد مطالعات تطبیقی،تهران،https://civilica.com/doc/902210
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، امین، ندا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، امین؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه
- تحلیل روابط بینامتنی در تقابل با نقاشی سقاخانه ای با تاکید بر نقاشیهای ناصر اویسی و صادق تبریزی«
- بررسی و تحلیل بلاغی شعر ایمان بیاوریم به آغاز سرد فروغ فرخزاد
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی در رمان دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
- نقش زبان و ادب فارسی در ایجاد وحدت ملی مردم ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.