سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MIEACONF02_042
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 397
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دولت الکترونیک و فساد
چکیده مقاله:
شاید مهمترین دلیل اشاعه فساد اقتصادی نبود ساختارهای روشن و شفاف در انجام امور، پاسخگویی و صداقت در سازمان هاست. در محیط هایاداری غیر شفاف و مبهم، امکان کج روی های اداری افزایش می یابد و انجام رفتارهای فساد آلود تسهیل می شود. بنابراین شاید به جرات بتوانادعا کرد که کارآمدترین و موثرترین شیوه های مبارزه با فساد در جامعه، خروج از فضای تاریک و مبهم و شفاف سازی و روشن ساختن محیط وساختار اداری است. پژوهش حاضر مرتبط به خدمات الکترونیک و فساد می باشد. نمونه مورد بررسی در این تحقیق شامل منتخبی از کشور های دردسترس در حال توسعه می باشد برای دوره زمانی 2017-2000 که کشورهای در حال توسعه منتخب بر اساس شاخص توسعه HDI می باشد. براساس نتایج آزمون ایستایی متغیرها به روش لوین لین و چو تمامی متغیرها ، در سطح ایستا نیستند. در این مطالعه به منظور بررسی وجود یا عدموجود هم جمعی، از آزمون پدرونی استفاده می گردد. نتایج آزمون آرلانو باند نشان می دهد که جملات اخلال دارای همبستگی مرتبه اول بوده ولیهمبستگی مرتبه دوم ندارند، در نتیجه خود همبستگی سریالی وجود ندارد. همچنین در آزمون فرضیه ی خدمات الکترونیک رابطه منفی و معنی داریبا شاخص فساد اقتصادی در کشورهای در حال توسعه دارد در یافتیم که با توجه به نتیجه تخمین مدل این فرضیه در سطح اطمینان 95 درصد تاییدشده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MIEACONF02_042 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/897431/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ریاحی، غزاله و رمضانی، فرهاد،1398،دولت الکترونیک و فساد،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری،https://civilica.com/doc/897431
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ریاحی، غزاله؛ فرهاد رمضانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، ریاحی؛ رمضانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد سیستم یادگیری الکترونیکی و نتایج آن بر عملکرد بهتر نیروی انسانی در سازمانهای دولتی
- دولت الکترونیک واهمیت کارت هوشمند ملی در آن
- رابطه دوسویه دولت الکترونیک و دولت
- تحلیلی بر فساد اداری
- بررسی رفتارمصرف کننده برتصمیم گیری خرید در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- نقشه راه مطالعات و کاربردهای مدیریت ریسک در صنعت برق ایران
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- بررسی رویکرد جهانی صنعت خودرو بر اساس مصرف سوخت و آلایندگی (درس هایی برای صنعت خودرو ایران)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.