سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICLP03_207
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی و نقد شروح دیوان ناصر خسرو
چکیده مقاله:
دیرزمانی است که محققان و پژوهشگران حوزه زبان و ادبیات فارسی، زندگی و شعر ناصرخسرو را از جهات مختلف مورد تحقیق و بررسی قرار داده اند؛ اما هنوز بسیاری از جوانب زندگی ناصرخسرو ناشناس باقی مانده است و گره و ابهام اشعارش ناگشوده مانده است. اگر تحقیقات انجام شده در مورد ناصرخسرو را با دیگر شاعران هم طرازش مقایسه کنیم ، این حقیقت هویدا می شود که به دلایلی اقبال پژوهشگران به ناصرخسرو پژوهی آن گونه که باید ، نبوده است.شاید اگر شعر ناصرخسرو در ردیف دروس دانشگاهی گنجانده نمی شد؛ پژوهش های قابل اعتنا در این خصوص انگشت شمار بود. در این مقاله برآنیم ضمن معرفی شروح دیوان ناصرخسرو ، به نقد و بررسی آنها بپردازیم و نقاط قوت و ضعف هرکدام از آنها را به روشنی بیان کنیم.
کلیدواژه ها:
ناصرخسرو ، نقد ،دیوان ، شروح
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/894964/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امرایی، آرش،1397،معرفی و نقد شروح دیوان ناصر خسرو،سومین همایش ملی زبان،ادبیات و بازشناسی مشاهیر و مفاخر،تربت حیدریه،،،https://civilica.com/doc/894964
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، امرایی، آرش؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، امرایی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جستاری تطبیقی در دو متن شاهنامه و بهمن نامه با تکیه بر میهن دوستی و آزادگی پهلوانان
- بررسی شیوه های نظر سنجی پادشاهان در شاهنامه فردوسی
- برّرسی تطبیقی اسکندر شاهنامه و ذوالقرنین در قرآن کریم
- سیمای تازیان در شاهنامه ؛ مروری بر اندیشه فراملی گرایی فردوسی
- مطالعة تطبیقی شخصیت زنان دو شاهنامه (نقد زن محور چند داستان از شاهنامة فردوسی و تطبیق آنها با شاهنامة ثعالبی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.