سال انتشار: 1398
محل انتشار:
فصلنامه رسانه، دوره: 30، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_RSNE-30-1_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 346
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر افت مخاطبان تلویزیون جمهوری اسلامی ایران
چکیده مقاله:
سیمای جمهوری اسلامی ایران، به منظور اثربخشی بیشتر اهد افش، نیازمند جذب مخاطب است؛ این رسانه که تا پیش از این مهم ترین کالای رسانه ای د ر سبد مصرف رسانه ای مخاطبان بود ، حالا گرفتار نوعی سکون شد ه است. به وجود آمد ن این بحران، برای پرمخاطب ترین سازمان کشور، باعث شد تا این پژوهش با هد ف اصلی شناسایی و رتبه بند ی عوامل موثر بر افت مخاطبان تلویزیون جمهوری اسلامی ایران انجام شود . برای این منظور، عوامل مورد نظر به کمک اد بیات و پیشینه پژوهش شناسایی و بر اساس مد ل سه شاخگی، د ر سه بخش محتوایی ، ساختاری و زمینه ای تد وین شد ند . د ر اد امه برای بررسی این عوامل، نمونه مورد مطالعه به صورت تصاد فی انتخاب و تاثیر آنها بر کاهش مخاطبان با استفاد ه از پرسشنامه محقق ساخته سنجید ه د ر نهایت 386 پرسشنامه تکمیل و توسط نرم افزار SPSS تحلیل شد . از مهم ترین عوامل محتوایی شناسایی شد ه، می توان به ضعف محتوای برنامه ها و عد م بهره مند ی کافی از چهره ها اشاره کرد ؛ همچنین انحصاری بود ن تلویزیون و پیچید گی جغرافیایی تلویزیون به عنوان عوامل ساختاری و ظهور رقبای جد ید و تغییر د ر سبک زند گی مرد م به عنوان عوامل زمینه ای شناخته شد ند . نتایج این پژوهش، حاکی از آن است که عوامل ساختاری، بیشترین تاثیر را بر کاهش مخاطبان تلویزیون د اشته است و به ترتیب عوامل محتوایی و زمینه ای با اختلاف کمتری د ر رتبه های بعد ی قرار د ارند .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_RSNE-30-1_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/891380/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:روشندل اربطانی، طاهر و زارع، مهسا،1398،شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر افت مخاطبان تلویزیون جمهوری اسلامی ایران،https://civilica.com/doc/891380
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، روشندل اربطانی، طاهر؛ مهسا زارع)
برای بار دوم به بعد: (1398، روشندل اربطانی؛ زارع)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.