(فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Genetic Diversity of pear (Pyrus spp) Germplasm Assessed by Simple Sequence Repeat (SSR) and Morphological Traits
Mohammad Mehdi Sharifani - Horticulture Department
Gorgan university of Agricultural SciencesTetsuya Kimura - National Center for Seeds and Seedlings, Tsukuba, Ibaraki 305-0852, JapanToshiya Yamamoto - National Institute of Fruit Tree Science, Tsukuba, Ibaraki 305-8605, JapanChikako Nishtani - National Institute of Fruit Tree Science, Tsukuba, Ibaraki 305-8605, Japan
چکیده مقاله:
This study was conducted to identify and recognize relations and diversity among accessions of the Iranianpears (Pyrus spp). A total of 34 pear accessions, derived presumably from at least six species, were subjected to simple sequence repeat (SSR) analysis. The Japanese and the Chinese pear samples were; Housui and Yali cultivars, example of Pyrus pyrifolia and P. bretschneideri, respectively. Some European pears and Iranian germplasm were analyzed. Seven SSR markers (KU10, BGA35, BGT23b, NH011b, NH013a, NH004a and NH015a) were used for the analysis. One hundred six visible amplified fragments (putative alleles) acquired for 34 pear samples NH011b and NH015a loci exhibited high heterozygosities of 0.82 and 0.79, respectively. BGA35 produced eight putative alleles, while NH013a created 22 putative alleles. The average value of allele per locus was 15. A phenogram was constructed based on the similarity-matrix data using the unweighted pair-group and arithmetic average methods. There was no association between the SSR and morphological phenograms. This work revealed relatedness of Iranian pear samples to the four species of P. communis, P. syriaca, P. salicifolia, and P. glabra.
کلیدواژه ها:
genetic diversity, Persian pear, Pyrus, simple sequence repeats
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/887973/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
Sharifani, Mohammad Mehdi و Kimura, Tetsuya و Yamamoto, Toshiya و Nishtani, Chikako,1396,Genetic Diversity of pear (Pyrus spp) Germplasm Assessed by Simple Sequence Repeat (SSR) and Morphological Traits,,,,,https://civilica.com/doc/887973
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1396, Sharifani, Mohammad Mehdi؛ Tetsuya Kimura و Toshiya Yamamoto و Chikako Nishtani) برای بار دوم به بعد: (1396, Sharifani؛ Kimura و Yamamoto و Nishtani) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Aldasoro J, Aedo J.C, Garmendia F.M. 1996. The genus Pyrus ...
Asanidze Z, Akhalkatsi M, Gvritishvili M. 2011. Comparative morphometric study ...
Bao L, Chen K, Zhang D, Cao Y, Yamamoto T, ...
Bassil N, Postman J.D. 2010. Identification of European and Asian ...
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.