سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی)

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,494

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCCPRANRVM01_100

تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1388

چکیده مقاله نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی)

شرکتهای تعاونی روستایی زنان از جمله تشکلهایی هستند که امکان یکپارچه کردن منابع انسانی، تجمیع سرمایه های کوچک و ایجاد اشتغال با شرایط آسان و در نتیجه بالا بردن توان اقتصادی زنان را فراهم می کنند. بی تردید اینگونه تعاونیها بستر مناسبی می باشند که به دور از تبعیض و با رعایت برابری اعضاء در پرتو فرهنگ مشارکت عمومی برای اشتغال شایسته زنان تشکیل می شوند و از طریق این تعاونیها زنان می توانند مشارکت فعال تری را در بخشهای مختلف اقتصادی و اجتماعی داشته باشند . از آن جا که بارزترین ویژگی های تعاونی های روستایی زنان در خودجوش بودن و مردمی بودن آن ها است، به دست گرفتن مدیریت توسط زنان و تصمیم گیری در خصوص مصوبات و اجرایی نمودن آنها توسط مدیر عاملان زن، نقش مدیریت زنان را در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ملموس ترمی نماید زیرا تشکیل تعاونی ها پایگاه مناسبی در جهت پایداری روستا، افزایش نقش زنان در اقتصاد خانوار و جامعه و تأمین نیازهای اولیه بر اساس درخواست اعضاء و فروش محصولات تولیدی در بازار، شرکت در نمایشگاه های استانی و کشوری در جهت بازاریابی مناسب از محصولات تولیدی و در نهایت پر رونق نمودن اقتصاد خانوار روستایی که در جهت تأمین آن تلاش می شود را به دنبال خواهد داشت. در این مقاله سعی بر آن شده است تا ضمن بیان تعاریف و مفاهیم توسعه روستایی، اهمیت توسعه روستایی، نقش شرکت های تعاونی روستایی، نگاهی بر شرکت های تعاونی زنان روستایی در خراسان جنوبی و نقش زنان روستایی در توسعه روستایی تشریح نماید.

کلیدواژه های نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی):

نویسندگان مقاله نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی)

فرهود گل محمدی

دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی- عضو و مدرس جهاد دانشگاهی بیرجند- استا

محمدکریم معتمد

معاون دانشجویی و فرهنگی و استادیار- دانشگاه گیلان

گلین رخشانی پور

عضو و کارمند س

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
زمانی پور، اسداله (1387)، ترویج کشاورزی در زمینه توسعه. مشهد ...
سوانسون، برتون ئی و رابرت پی بنتز و اندروجی سوفرانکو ...
شهبازی، اسماعیل (1381). توسعه و ترویج روستایی. تهران: انتشارات دانشگاه ...
- ماهنامه علم ترویج کشاورزی و توسعه روستایی (معاونت ترویج ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی)" توسط فرهود گل محمدی، دکترای رشته ترویج و آموزش کشاورزی- عضو و مدرس جهاد دانشگاهی بیرجند- استا؛ محمدکریم معتمد، معاون دانشجویی و فرهنگی و استادیار- دانشگاه گیلان؛ گلین رخشانی پور، عضو و کارمند س نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شرکت های تعاونی، بهره وری، توانمند سازی، زنان روستایی، خراسان جنوبی هستند. این مقاله در تاریخ 10 اسفند 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3494 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شرکتهای تعاونی روستایی زنان از جمله تشکلهایی هستند که امکان یکپارچه کردن منابع انسانی، تجمیع سرمایه های کوچک و ایجاد اشتغال با شرایط آسان و در نتیجه بالا بردن توان اقتصادی زنان را فراهم می کنند. بی تردید اینگونه تعاونیها بستر مناسبی می باشند که به دور از تبعیض و با رعایت برابری اعضاء در پرتو فرهنگ مشارکت عمومی برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگاهی بر اهمیت و کارکرد های شرکت های تعاونی در افزایش بهره وری وتوانمند سازی زنان روستایی (با تأکید بر خراسان جنوبی) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.