سال انتشار: 1398
محل انتشار:
فصلنامه علوم و مهندسی آبیاری، دوره: 42، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JISE-42-1_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 282
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله واسنجی روش گلف با روش پمپاژ به داخل چاهک کم عمق(SWPT) برای اندازه گیری ضریب هدایت هیدرولیکی واستخراج معادله تک عمقی لاپلاس و ریچاردز برای یک خاک لوم
چکیده مقاله:
یکی از روش های مناسب برای تعیین هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در بالای سطح ایستابی، روش پرمامترگلف است. هدف از این پژوهش، واسنجی روش پرمامتر گلف با استفاده از روش پمپاژ به داخل چاهک کم عمق (SWPT) برای یک خاک لوم بود. این تحقیق برای اعماق خاک 30 و 60 سانتیمتری در مزرعه آزمایشی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شد.با انجام آزمایش گلف با استفاده از تحلیل دو عمقی می توان ضرایبی نظیر هدایت هیدرولیکی اشباع (Kfs) و پارامتر مربوط به خصوصیات خاک غیر اشباع را، از حل دستگاه معادلات دو مجهولی بهدست آورد. از آنجا که تعدادی از جوابهای تحلیل دو عمقی گلف به علت ناهمگن بودن دستگاه معادلات توام، غیرمنطقی می باشند، در این تحقیق از تحلیلهای تک عمقی لاپلاس (KL) با فرض صعود مویینگی صفر، تک عمقی ریچاردز با فرض و تک عمقی رگرسیون پایه ای ریچاردز (KR) برای رفع جوابهای غیرمنطقی دستگاه پرمامترگلف استفاده شد. در این تحقیق مشخص گردید که به علت بالا بودن انحراف معیار مقادیر در آزمایشهای گلف، بهتر است مقدار آن را ثابت در نظر گرفت. در اراضی مورد آزمایش با بافت خاک لومی، هدایت هیدرولیکی با روش پمپاژ به چاهک سطحی 80 درصد بیشتر از هدایت هیدرولیکی با روش گلف بهدست آمد. در صورتی که نتایج بهدست آمده از روش گلف در ضریب 87/4 ضرب شوند، نتایج روش گلف معادل روش پمپاژ به چاهک سطحی خواهند بود. ضمنا بر پایه نتایج حاصله، روش گلف، مناسبترین روش تعیین هدایت هیدرولیکی اشباع خاک در بافت لوم میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JISE-42-1_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/887799/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناصری، عبدعلی و نادری، زینب و کشکولی، حیدر علی،1398،واسنجی روش گلف با روش پمپاژ به داخل چاهک کم عمق(SWPT) برای اندازه گیری ضریب هدایت هیدرولیکی واستخراج معادله تک عمقی لاپلاس و ریچاردز برای یک خاک لوم،https://civilica.com/doc/887799
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ناصری، عبدعلی؛ زینب نادری و حیدر علی کشکولی)
برای بار دوم به بعد: (1398، ناصری؛ نادری و کشکولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Darcy, J.D., Ward, A.D., Fausey, N.R, and Bair, E.S., 1990. ...
- Elrick, D.E., Reynolds, W.D. and Tan, K.A., 1989. Hydraulic conductivity ...
- Kashkuli, H., 1992. Simultaneous determination of soil hydraulic properties above ...
- Kashkuli, H. and Mashal, M., 1995. Comparison of the methods of ...
- Kashkuli, H., Mirbehersee, H. and Nori-Emamzadehee, M., 2001. Using single-depth ...
- Lee D.M., Reynolds, W.D., Elrick, D.E. and Clothier, B.E., 1985. ...
- Mohanty. B.P., Kanwer, R.S. and Everts, C.J., 1994. Comparison of ...
- Mokhtaran, R., 2004, Evaluation of single-depth analyzes Guelph permeameter method ...
- Philip, J.R., 1987. The quasilinear analysis, the scattering analogue and ...
- Reynolds, W.D., Elrick, D.E. and Clothier B.E., 1985. The constant ...
- Reynolds, W.D. and Elrick D.E., 1985. In situ measurement of ...
- Reynolds, W.D., Vieira, S.R. and Topp G.C., 1992. An assessment ...
- Reynolds, W.D. and Zcbehuk, W.D., 1996. Hydraulic conductivity in a ...
- Stephens, D.B., Lamert, K. and Watson, D., 1987. Regression models ...
- Vieira, S.R., Reynolds, W.D., and Topp G.C. 1988. Spatial variability ...
- Zanger, C.N., 1953. Theory and problems of water percolations. Engineering ...
- Zhang, Z.F., Groenevelt, P.H., and Grayw, P., 1988. The well ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.