سال انتشار: 1398
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی
کد COI مقاله: IRANWEB05_017
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 405
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر تحلیل و ارزیابی توابع احراز هویت متنی در برابر انواع حملات رایج تحت وب
چکیده مقاله:
با رشد روز افزون استفاده از شبکه های کامپیوتری و انتقال دارایی های شخصی و سازمانی در فضای سایبری، تامین امنیت این فضا به امری حیاتی تبدیل شده است. امنیت فضای تبادل اطلاعات حاصل دستیابی به محرمانگی، قابلیت استفاده و تمامیت میباشد که آن را به عنوان مثلث امنیت می شناسیم. تمام مکانیزم ها و ابزارهای مورد استفاده برای برقراری با حفظ امنیت ناشی از نیاز، به وجود این سه عامل در محیطهای ذخیره سازی و تبادل اطلاعات است. احراز هویت موجودیتها قبل از دسترسی به دارایی ها متداول ترین روش برای حفظ محرمانگی است که به وسیله توابع مختلفی پیاده سازی می شود. ضعف در طراحی یا پیاده سازی این توابع باعث ایجاد آسیب پذیری شده و امکان بهره برداری غیرمجاز را افزایش می دهد. در این مقاله حملات مختلف توابع احراز هویت متنی معرفی شده و ضمن بیان چگونگی ارزیابی این توابع در برابر حملات، راهکارهای امن سازی نیز ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRANWEB05_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/883987/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرزایی، میثم و مرادی، جواد و باقری، مسعود،1398،مروری بر تحلیل و ارزیابی توابع احراز هویت متنی در برابر انواع حملات رایج تحت وب،پنجمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی،تهران،https://civilica.com/doc/883987
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، میرزایی، میثم؛ جواد مرادی و مسعود باقری)
برای بار دوم به بعد: (1398، میرزایی؛ مرادی و باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص نفوذ در پایگاه داده با استفاده از تحلیل وابستگی بین داده ها
- بررسی عملکرد سیستم تشخیص نفوذ در اینترنت اشیاء و چالش های امنیتی آن
- زنجیره بلوکی و استفاده از آن برای رای گیری الکترونیکی
- سیستم های رای گیری الکترونیکی مبتنی بر بلاک چین
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.