سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: BIMCONF02_016
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,774
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان
چکیده مقاله:
پیش نیاز ساخت ساختمان ها با مصرف بهینه انرژی، ارائه طرح ایده آل و تحلیل دقیق از انرژی مصرفی حاصل از طراحی می باشد. در روش های مرسوم طراحی، عملا امکان طراحی مدل بهینه وجود نداشت. از طرف دیگر تحلیل انرژی مصرفی ساختمان بر مبنای نقشه های دوبعدی بسیار زمان بر بوده و بعلاوه نتایج حاصل از آن قابل اعتماد نخواهد بود. در این راستا مدل سازی اطلاعات ساختمان در واقع می تواند مدلی گرافیکی از کلیه اطلاعات اساسی ساختمان را تولید نماید. تا بتوان در مرحله ی پیش از بهره برداری به رفع مشکلات حاصل از طراحی و اجرا پرداخت. مدل سازی اطلاعات ساختمان با رفع پیچیدگی ها، در مراحل طراحی، تولید و ساخت، تغییرات احتمالی حاصل ازبهینه سازی ساختمان را به صورت یکپارچه در بنا دیده و درصد خطا پس از بهره برداری و ساخت را کاهش می دهد. هدف از این پژوهش این است که علاوه بر آشنایی با مزایا و نحوه استفاده از مدل سازی اطلاعات ساختمان برای مدیران ساختمان، راهکارهایی را ارائه دهد تا بتواند مصرف انرژی ساختمان ها را کاهش داده و یا به بهینه نمودن ساختمان های موجود کمک کند. در این راستا یکی از کاربردهایی که در جهت کاهش مصرف انرژی میتوان داشت، بدست آوردن جهت بهینه ساختمان در سایت است که از مهم ترین عامل ها در مصرف انرژی به شمار می رود. از طرفیعلاوه برآن می توان تاثیر راهکارهای دیگر چون نورطبیعی، انرژی های تجدیدپذیر و حجم ساختمان را با توجه به مدل سازی اطلاعات ساختمان به راحتی بدست آورد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BIMCONF02_016 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/883959/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نکوزاده، مهسا،1398،بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان،دومین کنفرانس بین المللی مدل سازی اطلاعات ساختمان،تهران،https://civilica.com/doc/883959
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، نکوزاده، مهسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، نکوزاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر مدل سازی اطلاعات ساختمان BIM بر روند ممیزی انرژی ساختمان های مسکونی- نمونه موردی شهر تهران
- معماری و بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان
- مدیریت و بهینه سازی انرژی در صنعت ساختمان
- ارزیابی و بهینه سازی هزینه سالیانه انرژی مصرفی ساختمان مسکونی در شهر تهران
- بررسی بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان با استفاده از ضوابط معماری و شهرسازی (مطالعه موردی: شهر تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی یک ضرورت : التزام تحقق پذیری شهرسازی الکترونیک: مفاهیم و چالشها
- سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) ضرورت اساسی شهرداری الکترونیکی
- زیر ساخت های ابر نقشه الکترونیکی کلانشهرها (با تاکید بر شهرداری الکترونیکی و کاربری زمین)
- Cell Broadcast Applications in Electronic Municipality
- Electronic Municipal network infrastructure requirements
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.