سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CTCONF05_238
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 758
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله لزوم توجه به تفکر و نگرش سیستمی در آموزش و پرورش
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، توجه به تفکر و نگرش سیستمی در آموزش و پرورش می باشد. این مقاله با روش گردآوری اطلاعات (کتابخانه ای) و تحلیلی صورت گرفته و از مطالعات و تحقیقات پیشین صاحب نظران و پژوهشگران استفاده شده است و نگارندگان توانسته اند به نظرات و مطالب جدیدتری دست یابند. پیشرفت روزافزون ابعاد مختلف جامعه در گروخلق اندیشه های نو و تحول در نظام آموزش و پرورش است فقدان آموزش تفکر صحیح به عنوان اصل و بنیاد هر آموزشی است. این آموزش ها که شامل مباحثی چون استراتژی و تفکر استراتژیک، خلاقیت، شناخت و رفع گره های ذهنی و در مجموع بازسازی و معماری ذهن در قالب اصول تفکر سیستمی می شوند کلید حل بسیاری از مشکلات در آموزش و پرورش می باشد. تفکرسیستمی به افراد بینش و دانش می دهد تا از تنگ نظری و خودمحوری به دور باشند و نگاه جامعی از عوامل درونی و بیرونی درنظر داشته باشند. آموزش و پرورشنسبت به جامعه یک زیر سیستم و نسبت به عوامل خود یک فراسیستم است. بدیهی است فقدان نگرش سیستمی در هر نظام آموزشی می تواند آسیب های جدی به آن وارد نماید. آموزش عالی و نقش آن، تابع رویکرد یک جامعه به نظام آموزشی است و بستگی به این دارد که سایر نظامهای اجتماع چه نقشی را ایفا می کنند و با تفکر سیستمی می توان آینده ای روشن برای جامعه متصور شد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CTCONF05_238 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/883690/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خلیفه، مصطفی و برومندی، لیلا و کرمی شیرازی، فخرالدین و خلیفه، رضا،1397،لزوم توجه به تفکر و نگرش سیستمی در آموزش و پرورش،پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران(با رویکرد فرهنگ مشارکتی)،تهران،https://civilica.com/doc/883690
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، خلیفه، مصطفی؛ لیلا برومندی و فخرالدین کرمی شیرازی و رضا خلیفه)
برای بار دوم به بعد: (1397، خلیفه؛ برومندی و کرمی شیرازی و خلیفه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین مدیریت استعداد و تعهد سازمانی کارکنان آموزش و پرورش شهرستان نورآباد ممسنی
- تفکر سیستمی و مزیت آن نسبت به تفکر میکانیستی
- تفکر پیچیدگی: نوآوری در تفکر سیستمی و دلالت های آن برآموزش و یادگیری
- بررسی رابطه تفکر سیستمی مدیران آموزشی با کیفیت خلاقیت یادگیری مدارس متوسطه آموزش پرورش شهرستان سروآباد
- رویکرد سیستمی برای عملی شدن تربیت در آموزش و پرورش با توجه به منویات مقام معظم رهبری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی رفتار اخلاقی براساس هوش هیجانی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر بندرعباس
- بررسی رابطه ذهن آگاهی و توانمندی منش با شادکامی دانشجویان
- رابطه عزت نفس و تاب آوری با اضطراب امتحان در دانشجویان دانشگاه زنجان
- رابطه جهت گیری مذهبی با بهزیستی روانی و شادکامی در دانشجویان
- طراحی برنامه مداخله تقویت تجارب خوشبختی در جامعه ایرانی: یک مطالعه کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.