سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 038_7191716131
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,106
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر فرآیند دی الکتروفورزیسی بر رس ها
چکیده مقاله:
در چند سالة اخیر اصلاح دیالکتروفورزیسی توسعه یافته و بطور موثری در بهسازی خاک مورد استفاده قرار گرفته است. دیالکتروفورزیس, حرکت ذرات تحت اثر میدان الکتریکی غیریکنواخت بوده که به قطبش پذیری موثر و مشخصات میدان الکتریکی غیریکنواخت بستگی دارد. بطور کلی میتوان گفت که مقدار کل نیروی الکتروسینتیکی وارد بر یک ذره در میدان الکتریکی خارجی, جمع برداری نیروهای الکتروفورزیسی و دیالکتروفورزیسی می باشد. در اثر این نیروهای الکتروسینتیکی, ذرات خاک ساختمان متراکمی تشکیل می دهند و با تشکیل این ساختمان متراکم, خاک بصورت یک شبکة متخلخل حامل آب, شکل میگیرد و میتوان آنرا بصورت آب در جامد مدل کرد. در مقالة حاضر بعد از بیان اساس نظری فرآیند دیالکتروفورزیس, تاثیر عوامل مختلف بر اصلاح دیالکتروفورزیسی مورد بحث واقع می شود. در ادامه با انجام یک برنامة آزمایشگاهی, و با اعمال جریان متناوب 10 کیلوولت تاثیر این فرآیند بر مشخصات مکانیکی نوعی خاک رس رسوبی بررسی شده است. نتایج آزمایشها حاکی از آن است که اصلاح دیالکتروفورزیسی, باعث افزایش مقاومت برشی زهکشی نشده و کاهش درصد رطوبت و حساسیت خاک رس می شود. همچنین این فرآیند تاثیر قابل ملاحظهای بر حدود اتربرگ ندارد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 038_7191716131 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/87/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدرکریمی، ابوذر،1383،بررسی اثر فرآیند دی الکتروفورزیسی بر رس ها،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/87
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، صدرکریمی، ابوذر؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، صدرکریمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Casagrande, L., _ Application of Electro-osmo sis to Practical Problems ...
- Yeung, A. T., ،، Elec trokinetic flow processes in porous ...
- Shang. J. Q., "Electrical strengthening of clays by d ielectrophores ...
- Pohl, H.A., _ Diele ctrophoresis _ _ Cambridge University Press, ...
- Benguigui, L., and Lin, I.J., "More about d i e ...
- Jones, T.B., _ D ielec trophoretic force calculations.", Journal of ...
- Lo, K.Y., Shang, J.Q., "Effects of intervening media On d ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر میزان رطوبت آزمایش عصاره اشباع بر نتایج تعیین قابلیت واگرایی خاک های واگرا
- استفاده از شدت بخشی با محلول کلسیم کلرید برای افزایش دبی الکترواسمزی در خاک های رسی
- تأثیر مواد پلیمریSBS و کربن بر مقاومت مارشال و نرمی بتن آسفالتی گرم
- تأثیر میزان کربناتزدائی بر رفع آلاینده فلزسنگین ازکائولینیت کربناتدار در فرایند الکتروسینتیک
- بهسازی خاک رس واگرا با استفاده ازروش تزریق الکتروسینتیک محلولهای شیمیایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.