سال انتشار: 1396
محل انتشار:
همایش ملی ملک الشعراء بهار
کد COI مقاله: BAHAR01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 217
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روس ستیزی در اندیشه سیاسی محمدتقی بهار
چکیده مقاله:
جنگ های ایران و روس در دوره فتحعلی شاه قاجار و عقد معاهداتی چون گلستان و ترکمانچای، باعث ایجاد نخستین زمینه های روس ستیزی در باور ایرانیان دوره قاجار گردید. با آغاز خیزش مشروطه خواهی و مقابله روسیه تزاری با مشروطه خواهان و همچنین حمایت روسیه تزاری از محمدعلی شاه قاجار باعث گسترش روحیه روس ستیزی در ایران گردید. در این دوره بیشترین مخالفت ها با روسیه از جانب احزابی چون حزب دموکرات ایران ایراد میگردید. محمد تقی بهار که خود یکی از اعضاء اصلی حزب دموکرات ایران بود، در نگارش ها و نطق های خود به مخالفت گسترده با روسیه تزاری پرداخته است. پژوهش حاضر که به روش اسنادی و با تاکید بر ساختار توصیفی – تحلیلی گردآوری شده است در تلاش است تا به بررسی دلایل و زمینه های مخالفت محمد تقی بهار به عنوان یکی از افراد شاخص در حزب دموکرات با اهداف و اقدامات روسیه تزاری در ایران بپردازد. بررسی های تاریخی نشان می دهد که محمد تقی بهار در اشعار، روزنامه نوبهار و دیگر جراید عصر مشروطه مانند: خراسان و حبل المتین به مخالفت جدی با روسیه تزاری و اقداماتش در ایران پرداخته است. اصلی ترین دلائل مخالفت های او را در مسائلی چون دفاع روس ها از استبداد، کشتار مشروطه خواهان و نقض استقلال ارضی ایران باید دانست.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BAHAR01_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/868035/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باغداردلگشا، علی،1396،روس ستیزی در اندیشه سیاسی محمدتقی بهار،همایش ملی ملک الشعراء بهار،مشهد،https://civilica.com/doc/868035
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، باغداردلگشا، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، باغداردلگشا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رشد و توسعه عرفان در شعر
- بررسی تشبیه در دیوان خواجوی کرمانی با توجه به آیات قرآن
- تحلیل گفتمان تصویر دیگری در رمان یکی از روزها به بلوغ رسیدم اثر محمود نجیمی بر اساس مدل ون دایک
- ملاحظاتی در باب تعریف رابطه واژگانی شمول معنایی
- Clubhouse; a New Social Media Platform for English Language Learning
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.