سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_152_5718331485
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,147
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک مدل جهت پی شبینی هیدرودینامیک مخزن سد
چکیده مقاله:
بررسی کیفیت آب در مخرن سدها در مراحل طراحی و بهر هبرداری از اهمیت خاصی بر خوردار است. بعلت آرام بودن حرکت آب در مخزن و وقوع لایه بندی حرارتی، در مخزن لایه بندی کیفی نیز اتفاق م یافتد از آنجاییکه هیدرودینامیک مخزن لایه بندی شده پیچیده م یباشد، نیازمند مد لهای پی شبینی هیدرودینامیک مخزن م یباشیم. در پژوهش حاضر سعی گردیده یک مدل جهت حل همزمان معادلات جریان (پیوستگی و ممنتم) و انرژی (انتقال و پخش ارائه گردد. این مدل دو بعدی در قائم ( Orthogonal Curvilinear) حرارت) در سیستم مختصات منحنی الخط متعامد استفاده (Laterally Averaged) بوده و از معادلات منحنی الخط متعامد متوس طگیری شده در عرض ( Vertical Plane)میکند. از این رو، برای مخازن نسبتا باریک، بلند و مستقیم مناسب م یباشد. همچنین، معادله اندازه حرکت (ممتنم) در و تکنیک گسست هسازی MAC جهت قائم را حل کرده و از تقریب فشار هیدرواستاتیک استفاده نمی کند. معادلات به روش حجم محدود بروی شبکه متعامد حل می شوند. در این شبکه، محور افقی مختصات بر سطح آب و کف مخزن منطبق م یباشد. در نهایت، نتایج مدل با نتایج جانسون ب هروی فلوم آزمایشگاهی مقایسه گردید. این مقایسه نشان م یدهد که مدل بخوبی قادر به پیش بینی هیدرودینامیک جریان با چگالی متغییر م یباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_152_5718331485 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/864/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجمایی، محمد و معتمدی، کاوه و محمدیان، عبدالمجید،1382،ارائه یک مدل جهت پی شبینی هیدرودینامیک مخزن سد،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/864
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، نجمایی، محمد؛ کاوه معتمدی و عبدالمجید محمدیان)
برای بار دوم به بعد: (1382، نجمایی؛ معتمدی و محمدیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- معتمدی کاوه - "مدل هیدرودینامیک مخزن سد جهت پیش بینی ...
- Billy H. Johnson, "PREVIEW OF NUMERIC AL RE SERVOIR HYD ...
- S. R. Karpik and G. D. Raithby, "Laterally Averaged Hydro ...
- _ "Theory and problems of vector analysis and an introduction ...
- Klaus A. Hoffmann, Steve T. Chiang, _ C O MPUT ...
- Steven C. Chapra, "Surface Water Quality Modeling" , Mc Graw ...
- Raithby, G. D., Galpin, P. F., and Van Doormal, J.P. ...
- Versteeg, Henk Kaarle , "An introduction to C omputational fluid ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.