سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CECCONF06_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,377
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه شبکه مبتنی برحسگرهای بیسیم برای نظارت بر سلامت بدن
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین حوزه های کاربرد فناوری اطلاعات در بخش بهداشت پایش وضعیت بیماران است. به کارگیری شبکه های حسگر بدنی در حوزه مراقبت-بهداشت به تازگی پیشرفتهای چشمگیری داشته است. هدف از نگارش این مقاله بررسی و شناخت کاربردهای شبکه های حسگر بدنی بی سیم در حوزه سلامت می باشد. شبکه حسگر بی سیم بدنی یک سیستم مانیتورینگ 24ساعته میباشد که به طور مداوم سیگنال هایی از قبیل ECG:وEEGفشار خون،سطح قند،ضربان قلب و دمای بدن بیمار را نظارت می کند و این داده ها را به بیمارستان ارسال می کند سپس پزشک پس از مشاهده داده ها تصمیمات لازم را می گیرد.بطورکلی هدف از این تحقیق بررسی تحلیلی شبکه های حسگر بی سیم بدنی بیان شد.در گام دوم استانداردهای ارتباطی در شبکه حسگر بی سیم بدنی مورد بررسی قرارگرفت. نهایتا در گام سوم بعد از بررسی داده های جمع آوری شده به این نتیجه رسیدیم که شبکه حسگر بی سیم بدنی یک الگوی انتقال از مدیریت بیماری ،به مدیریت فعال سلامتی با تمرکز بر پیشگیری و تشخیص یا معالجه اولیه بیماری را پیشنهاد میدهد .همچنین جهت استفاده در حسگرهای بی سیم،استاندارد دو بخشی جدیدی به نام سرویس ارتباطی کاشتنی پزشکی و سرویس اندازه گیری راه دور پزشکی بی سیم وجود که محدودیت های سایر استانداردها را ندارد و به عنوان بهترین استاندارد مورد استفاده قرار گرفت. ما یک سیستم هوشمند بهداشت و درمان مبتنی بر شبکه های حسگر بی سیم wsn پیشرفته را پیشنهاد می کنیم. این سیستم هوشمند زندگی ساکنان را هدف قرار می دهد تا با نظارت مداوم، از بهداشت و درمان از راه دور بهره مند شده و سبب افزایش کیفیت زندگی، بهداشت و تا حد زیادی باعث بهبود شریط خدمات درمانی و مراقبت های پزشکی، پایین آمدن هزینه درمان و کمک به پیشگیری بیماری خواهد شد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CECCONF06_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/859081/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، مهدی،1398،ارائه شبکه مبتنی برحسگرهای بیسیم برای نظارت بر سلامت بدن،ششمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات،بابل،https://civilica.com/doc/859081
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عباسی، مهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، عباسی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پردازش تصاویر پزشکی با استفاده از سیستم MYCIN برای تشخیص سرطان معده
- ساختمان هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء
- مروری بر پروتکل های لایه های مختلف در اینترنت اشیا
- معرفی روشی جدید جهت بهبود امنیت و تحمل پذیری خطا در اینترنت اشیاء
- پیاده سازی یک الگوریتم جهت کاهش انرژی در مسیریابی در شبکه حسگر بیسیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شبیه سازی فرآیند شکل دهی کلینچ در ورق های فلزی و آلومینیومی به روش المان محدود
- Algorithmic designing of the Intake valve and Exhaust valve based on empirical formula by Catia software on Thunder ۰۹ vehicle
- شناسایی مهمترین مولفه های هوشمندسازی در مراکز اقامتی گردشگری (راهنمای جامع جهت افزایش رضایت و جذب گردشگران)
- بررسی الگوریتم های فراابتکاری و نقش آفرینی موثر آنها در سرویس ترکیبی سازمانی
- الگوریتم زمانبندی کارهای چند منظوره برای بهینه سازی خروجی به هنگام محاسبات ابری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.