سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: PNUGEO11_063
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 125
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تغییرات میزان تغییرشکل در جبهه کار تونل با تغییر روباره و پارامترهای ژیومکانیکی سنگ میزبان
چکیده مقاله:
بررسی پروفیل طولی تونل یکی از ملزومات اساسی در طراحی تونل است که میزان بار وارده بر نگهداری نصب شده ومقدار نشست در سطح زمین را کنترل می کند. مطالعات انجام شده تاکنون در قالب تحلیل های الاستیک بوده و پارامترهایژیومکانیکی سنگ میزبان را منظور نمی کند. لذا در این پژوهش با بهره گیری از مدلسازی سه بعدی تاثیر روباره وپارامترهای ژیومکانیکی سنگ میزبان بر پروفیل طولی تونل بررسی شده است. نتایج تحلیل نشان داد که میزان تغییرشکل درجبهه کار تونل در مقایسه با تغییرشکل کل تونل از 31 تا 60 درصد متغیر و به طور متوسط 41 درصد است. افزایش روبارهتا 250 متر منجر به افزایش درصد تغییرشکل در جبهه کار شده و بعد از آن تاثیری بر درصد تغییرشکل در جبهه کار ندارد.تاثیر تغییرات مدول تغییرشکل در بازه 0/8 تا 5 گیگاپاسگال بر تغییرشکل آزاد شده در جبه هکار قابل چشم پوشی و با افزایش چسبندگی و زاویه اصطکاک داخلی مقدار تغییرشکل مذکور کاهش پیدا میکند. با افزایش چسبندگی، تاثیرزاویه اصطکاک داخلی بر درصد تغییرشکل ایجاد شده در جبه هکار کمتر می شود.
کلیدواژه ها:
پروفيل طولي تونل، شبيه سازي عددي، تغييرشكل جبهه كار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/857558/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدوی، سعید و امیرکیایی، وحید،1397،تغییرات میزان تغییرشکل در جبهه کار تونل با تغییر روباره و پارامترهای ژیومکانیکی سنگ میزبان،یازدهمین همایش ملی تخصصی زمین شناسی دانشگاه پیام نور و بیست و یکمین همایش انجمن زمین شناسی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/857558
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مهدوی، سعید؛ وحید امیرکیایی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مهدوی؛ امیرکیایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کاربرد آزمایش های غیر مخرب در پیش بینی مقاومت فشاری سنگ ها
- تخمین مقاومت فشاری تک محوری UCS شیلها با استفاده از آزمایش نفوذ
- نحوه ی بررسی سایندگی سنگ های مختلف با دستگاه سرشار
- تعیین پارامترهای ژئومکانیکی توده سنگ سازند آغاجاری
- ارزیابی استفاده بهینه از سنگ های طبیعی در زیباسازی و سالم سازی شهرها و روستاهای کشور و اثرات آنها در پیشگیری از به هدر رفتن انرژی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.