سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: JR_SIP-6-10_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 323
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الگوی اعتماد به نفس در اخلاق اسلامی
چکیده مقاله:
هدف پژوهش عبارت بود از معلوم ساختن جایگاه اعتماد به نفس در اخلاق اسلامی. سوال اصلی مقاله، چیستی مولفه های اعتماد به نفس و چگونگی تعامل آنها در اخلاق اسلامی و روان شناسی بود. به این منظور، متون و آموزه های هر دو رشته با بهره گیری از روش توصیفی _ تحلیلی مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها نشان داد که اعتماد به نفس در الگوی اخلاقی مبتنی است بر هشت مولفه و در الگوی روان شناسی مبتنی است بر یازده مولفه که در مولفه های خودآگاهی ، کسب دانش و تجربه ، مثبت اندیشی و احترام به خود مشترک و در مولفه های دیگر متفاوت هستند؛ بنابراین رویکرد خدامحور در الگوی اخلاقی اعتماد به نفس که غایت آن، توکل به خداوند است با رویکرد روان شناختی که ناظر به رفتارگرایی و عمل گرایی است، تمایز روشن و قابل توجه دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_SIP-6-10_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/856229/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لواسانی، سیدمحمدرضا و آذربایجانی، مسعود و دهقانی، مصطفی،1391،الگوی اعتماد به نفس در اخلاق اسلامی،https://civilica.com/doc/856229
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، لواسانی، سیدمحمدرضا؛ مسعود آذربایجانی و مصطفی دهقانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، لواسانی؛ آذربایجانی و دهقانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.