سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: IBAEONF01_077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 362
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش خودروهای الکتریکی در صنعت حمل و نقل در سال 2030
چکیده مقاله:
هدف از نگارش این مقاله بررسی نقش خودروهای الکتریکی درصنعت حمل و نقل در پنج کشور که بزرگ ترین مصرف کننده سوخت های فسیلی هستند می باشد. در حال حاضر توسعه خودروهای الکتریکی به دلیل هزینه بالای آن ارتباط مستقیم با اراده حکومت های کشورهای توسعه یافته جهان دارد . وضعیت نابسامان انتشار گازهای گلخانه ای و اثرات سوء آن بر محیط زیست واز طرفی دیگر نوسانات فراوان قیمت نفت خام و کاهش ذخایرجهانی آن ، کشورها را بر آن داشته تا برای حمل و نقل جهان برنامه های آینده نگرانه ای تدوین و در دستور کار خود قرار دهند. نقش این خودروها در حال حاضر در حل معضلات اشاره شده بسیار پررنگ تر از قبل می باشد به گونه ای که بزرگ ترین کمپانی های خودروساز دنیا سرمایه گذاری های کلانی را در تولید این خودروها و توسعه تکنولوژی آن انجام داده اند . این تحقیق به طور خاص به بررسی روند توسعه خودروهای الکتریکی در کشورهای چین، آمریکا، اتحادیه اروپا، ژاپن و هند به عنوان بزرگ ترین مصرف کنندگان سوخت های فسیلی و تولید کنندگان گازهای گلخانه ای در سال 2030 پرداخته است. روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت گردآوری داده ها توصیفی – تحلیلی می باشد . جمع آوری اطلاعات از طریق روش کتابخانه ای، اسنادی، مقاله ها و آمارهای رسمی می باشد.کشورهای مورد مطالعه آمریکا ، چین ، اتحادیه اروپا، ژاپن و هند می باشد. نتایج تحقیق حاکی از این است که اراده کشورها مبنی بر توسعه کمی این نوع از خودروها، بسیار جدی و مدون بوده به گونه ای که در سال 2030 بیش از 30 % سهم بازار از صنعت حمل و نقل در کشورهای مورد مطالعه به این نوع از خودروها اختصاص خواهد یافت و این امر با کاهش 50 درصدی در انتشار گازهای گلخانه ای نقش به سزایی در سلامت محیط زیست ایفاء خواهند نمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IBAEONF01_077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/854901/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سهرابی، شهلا و مقبلی، محمد،1397،نقش خودروهای الکتریکی در صنعت حمل و نقل در سال 2030،کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد،تهران،https://civilica.com/doc/854901
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سهرابی، شهلا؛ محمد مقبلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سهرابی؛ مقبلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- وضعیت صنعت خودروهای الکتریکی، هیبریدی و سلول سوختی
- بررسی کاهش خوراک پتروشیمی های ایران چالش ها و راهکارها
- طراحی شبکه های هوشمند در خانه ها و دانشگاه ها جهت بهینه سازی مصرف انرژی
- حمل و نقل دریایی در حقوق بین الملل
- گاز به عنوان خوراک آینده صنایع پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون حمایت از تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری»
- ملاحظاتی در تدوین و تنقیح قوانین کسب وکار ( با تاکید بر ضرورت تصویب «قانون جامع مالیاتی»)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.