سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_140_4299351904
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,337
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تهیه بتن با عملکرد بالا در آذربایجان شرقی
چکیده مقاله:
در این تحقیق طی یکسری مطالعات نظری و آزمایشگاهی مصالح مناسب برای تولید بتن با عملکرد بالا از جمله دانههای سنگی ، فوق روان کننده قوی و مواد افزودنی معدنی قابل دسترس در استان آذربایجانشرقی شناسایی و با بررسی خواص آنها و انتخاب نوع مرغوب آنها آزمایشاتی برای پیدا کردن نسبتهای اختلاط بهینه انجام شده است . بعد از بررسی معادن منطقه دو نوع مصالح سنگی انتخاب شدهاند و بهعنوان مواد افزودنی معدنی از دو نوع میکروسیلیس تولید داخل و دیاتومیت معدن ممقان استفاده شده است . با تهیه نمونههایی تاثیر این مواد بخصوص پوزولانهای محلی بر خواص بتن از جمله مقاومت فشاری و دوام آن در برابر یخبندان مورد بررسی قرار گرفته است . جهت دستیابی به طرح اختلاط بهینه،مخلوطهای بتن تهیه شده با نسبتهای اختلاط مختلف آنالیز شده و در نهایت مصالح و نسبتهای اختلاط مصالح مناسب جهت تولید بتن با عملکرد بالا در منطقه معرفی شده اند .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_140_4299351904 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افشین، حسن و اسکندری، حسین،1382،تهیه بتن با عملکرد بالا در آذربایجان شرقی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، افشین، حسن؛ حسین اسکندری)
برای بار دوم به بعد: (1382، افشین؛ اسکندری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- اسکندری، حسین، کاربرد میکروسیلیس و دیاتومیتهای آذربایجان در بتن، ن ...
- صنعتی سهند تبریز، تابستان 1381. ...
- امینی فضل، عباس، گزارش اکتشاف دتیاتومیت ممقان، * انتشارات سازمان ...
- رمضانیانپور، علی اکبر، " ارزیابی پوزولانهای ایران، * مرکز تحقیقات ...
- _ Shigeyoshi, ;Silica Eume _ _ No. 27, June ...
- Malhotra, V.M., ، 'Supp lementary Cementing Materials .for Concrete, ACI- ...
- ACI Committee 234, 4Guide for Use of Silica Fume in ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأخیر برشی در عرشة پل های صندوقه ای بتنی پیش تنیده
- ارایه و تبیین مدل ریاضی مسیله زمانبندی پروژه چند مهارته همزمان با برنامه ریزی تولید منابع مصرفی
- مدل سازی چندهدفه فازی زمان بندی پروژه با محدودیت منابع چند مهارته با قابلیت تغییر سطح مهارت ها و انقطاع فعالیت ها
- آبیاری با پساب تصفیه شده فاضلاب شهری به عنوان جایگزینی برای آب و اثر آن برکیفیت خاک تحت کشت گیاه سورگوم
- ارایه روش بهینه مدیریت نگهداری و تعمیر ماشین آلات در پروژه های راهسازی مطالعه موردی اداره راه و شهر سازی شهرستان قوچان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.