سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 036_7443044923
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,272
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعة موردی شکست اتصالات سازة نگهدارندة لوله های برافراشته در مس سرچشمه
چکیده مقاله:
در این مقاله، خرابی در سازههای نگهدارنده خطوط لوله برافراشته بررسی میگردد. بارگذاری، تحلیل و طراحی این نوع سازه ها نکات و ضوابط خاصی را میطلبد که در آئین نامههای موجود وارد نشده است. در این تحقیق، ابتدا علل احتمالی وقوع خرابی در این نوع سازهها بیان گردیده و سپس با بررسی دقیق و موردی علل سعی میشود علت یا علتهای واقعی خرابی مشخص گردد. به عنوان یک نمونه کاربردی، سازه نگهدارنده لوله های انتقال آب و باطله2 واقع در مجتمع معدنی مس سرچشمه که دچار گسیختگی اتصالات انتهای بادبندی ها در محل اتصال به تیر و ستون شده است، مورد مطالعه قرار میگیرد. نتایج بدست آمده از بررسیها نشان داد که علت خرابی سازه، ضعف اجرایی، اشتباه محاسباتی، وقوع بارهای اضافی و عدم کفایت ضوابط آئین نامههای زلزله موجود در مورد اینگونه سازهها، می باشد. جهت ترمیم سازه، روشی بهینه ارائه شد و کفایت آن با بررسی مدل FEM ناحیة اتصال، مورد تایید قرار گرفت
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 036_7443044923 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/85/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی، علیرضا،1383،مطالعة موردی شکست اتصالات سازة نگهدارندة لوله های برافراشته در مس سرچشمه،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/85
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، حبیبی، علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، حبیبی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- حبیبی، علیرضا، ، "بررسی خرابی سازه های فولادی مس سرچشمه، ...
- حبیبی، ع. ر.، و فدایی، م. ج.، "پاسخ لرزه ای ...
- گزارشات امور مهندسی مس سرچشمه، مجتمع معدنی مس سرچشمه، 1378. ...
- گزارشات مرکز تحقیقات مس سرچشمه، مجتمع معدنی مس سرچشمه، 1378. ...
- David, W. C., ،، Seismic Response of Elevated Steel Water ...
- Criteria for Pipeline Structures, ' Sarcheshmeh Copper Design؛ [4] THE ...
- Uniform Building Code, UBC, 1967. ...
- Karimi Nasab, S., ،Stabilite de talus rocheun en Zone sismique ...
- American Sosiety of Civil Engineering, AISC, 1999. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- صنعت مس و استفاده از پمپ های گریز از مرکز در این صنعت
- ارزیابی طرح واکنش شرایط اضطراری جهت مدیریت بحران در شرکت مس منطقه ای کرمان با استفاده از مولفه های اطلاع رسانی، هشدار و خدمات اضطراری (مطالعه موردی : کارخانه لیچینگ مس سرچشمه)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.