سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: DHCONF04_126
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 573
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقوش سکه های دوره ساسانی (دوره پادشاهی اردشیر یکم تا بهرام گور)
چکیده مقاله:
در این پژوهش سعی بر آن است که به بررسی نقوش سکه های دوره ساسانی پرداخته شود. اولین پادشاه یا همان موسس سلسله ساسانیان اردشیر بابکان بوده و آخرین پادشاه این سلسله یعنی سی و پنجمین پادشاه، یزدگرد دوم (یزدکرت) بوده که به دلیل دوره طولانی و تنوع نقوش سکه ها، این پژوهش را به دوره پادشاهی اردشیر یکم یا همان اردشیر بابکان (ارت خشتر)، تا دوره بهرام پنجم (بهرام گور) که پانزدهمین پادشاه این سلسه است، محدود کرده و به بررسی نقوش سکه ها پرداخته می شود. دوره ساسانی یکی از درخشان ترین دوره های سلطنتی ایران است که در بخش های مختلف هنر، علم و صنعت پیشرفت حایز اهمیتی داشته و به دلیل کم بودن سکه های تاریخ باستان، تحقیق و بررسی در این حوزه امری مهم و ضروری است. در این پژوهش علاوه بر بررسی تاریخچه پیدایش سلسله ساسانیان به توضیح مختصری از موقعیت جغرافیایی، سیاسی، دین و مذهب، خط و زبان و مهم ترین بخش ویژگی هایهنری این دوره خواهیم پرداخت. همچنین به تاریخچه ی مختصری از پیدایش سکه و تاریخچه ای از سکه های ساسانی پرداخته و در نهایت نقوش سکه های هر دوره پادشاهی بررسی می شود. هدف از این تحقیق بررسی تاریخچه، جنس، تنوع نقوش و مفاهیم سکه ها است. برای رسیدن به این اهداف از روش تحقیق توصیفی تحلیلی استفاده شده و اطلاعات مورد نیاز به شیوه کتابخانه ای اسنادی گردآوری شده اند.
کلیدواژه ها:
سكه، ساسانيان، نقش مايه، ايران باستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849280/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قره باقری، سحر و دادخواه، پژمان،1397،بررسی نقوش سکه های دوره ساسانی (دوره پادشاهی اردشیر یکم تا بهرام گور)،چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/849280
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قره باقری، سحر؛ پژمان دادخواه)
برای بار دوم به بعد: (1397، قره باقری؛ دادخواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تطبیقی نقوش نمادین سکه های دوره ساسانی، صفویه و عصر حاضر
- سکه های ولایت عهدی امام رضا(ع)
- بررسی عملکرد و روشهای ساخت شناشیر در بناهای بافت قدیم بوشهر
- علل گسستن فر ایزدی
- روند تاثیرپذیری سکه های ساسانی از سکه های فرترکه و تاثیر آن برسکه های اسپهبدان تبرستان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.