سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ATEE01_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 208
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای کاهش ریسک ناشی از بروز چال های منفجر نشده در معادن روباز
چکیده مقاله:
بروز چال های منفجر نشده یا چال دزد، در نتیجه نقص در طراحی سیستم یا بخشی از عملیات انفجار در معادن صورتمی گیرد. باقی ماندن مواد منفجره پس از آتشباری در محل، یک عامل خطر بسیار مهم محسوب می شود و حوادث احتمالیناشی از انفجار چال عمل نکرده در حین عملیات بارگیری، حمل و یا حتی در کارخانه تغلیظ، بسیار فاجعه بار خواهد بود. ازآنجا که تشخیص چال عمل نکرده و خنثی سازی آن، بسیار مشکل و با حساسیت بالایی بوده و علاوه بر ریسک بالا، زمانتلف شده و هزینه های زیادی نیز در بر خواهد داشت، شناسایی علل ریشه ای وقوع چال عمل نکرده و پیشگیری از آن درعملیات آتشباری ضروری بوده و از اولویت بالایی برخوردار است. این پژوهش ضمن بررسی مهم ترین علل بروز چال منفجرنشده در معدن چادرملو طی سال 1396 و مقایسه آن با معادن روباز ایالت کویینزلند استرالیا، به راهکارهای موجود در اینخصوص پرداخته و پیشنهادهایی برای کاهش ریسک ناشی از بروز چال عمل نکرده درعملیات انفجار معادن روباز ارایه می گردد.
کلیدواژه ها:
چال منفجر نشده، عمليات انفجار، معادن روباز، كاهش ريسك، مواد منفجره، ايمني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848729/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گل زاده، احمد و موسوی، احسان،1397،راهکارهای کاهش ریسک ناشی از بروز چال های منفجر نشده در معادن روباز،اولین همایش ملی فناوری های پیشرفته در مهندسی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/848729
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، گل زاده، احمد؛ احسان موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1397، گل زاده؛ موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طبقه بندی تصاویر ترموگرافی برای تشخیص سرطان سینه بر اساس استخراج ویژگی ها، الگوهای محلی باینری و کاربرد شبکه های عصبی، ماشین بردار پشتیبان و نزدیکترین همسایگی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مدلسازی عددی جریان و انتقال حرارت نانوسیالات در پوسته مبدلهای لوله دایروی با دو آرایش خطی و تناوبی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.