سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_265
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 107
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد نانوذرات در تولید هیدروژن زیستی
چکیده مقاله:
نیاز جهان به انرژی بطور نمایی در حال افزایش و ذخایر سوختهای فسیلی در حال کاهش است های زیستی تولید هیدروژن است که نسبت به سایر روشهای زیستی مزایای بسیاری مانند امکان پذیری بیشتر برای صنعتی شدن، مصرف انرژی و هزینه کمتر و استفاده از پسماندهای آلی و فاضلاب ها بعنوان سوبسترا دارد. استفاده از نانوذرات برای افزایش تولید هیدروژن در فرایند تخمیر در تاریکی بررسی شده است. مواد نانوساختار با توجه به خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر بفرد، اندازه کوچک و مساحت سطح زیاد برای کاربردهای زیستی مورد توجه قرار گرفته اند. نانو مواد میتوانند به آسانی عاملدار شوند و بنابراین خواص آنها میتواند تغییر کند. در این مقاله با مروری بر تحقیقات انجام شده انواع نانو ذرات استفاده شده در تولید هیدروژن زیستی به روش تخمیر در تاریکی و اثر آنها روی بازده و نرخ تولید هیدروژن بررسی شده است. از نانوذرات نیکل، اکسید نیکل، نقره، طلا، پالادیوم، اکسید تیتانیوم، اکسید آهن و نانو لوله کربن در تولید هیدروژن زیستی استفاده شده است. استفاده از نانوذرات سبب افزایش فعالیت زیست کاتالیستی سلولها و نهایتا افزایش بازده یا نرخ تولید هیدروژن و یا هر دو شده است. مطالعات مختلف نشان میدهند که استفاده از نانوذرات یک روش امیدوارکننده برای افزایش تولید هیدروژن تخمیری از منابع سوبسترای مختلف است.
کلیدواژه ها:
تخمير در تاريكي، هيدروژن زيستي، نانوذرات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848576/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بسحاق، فاطمه و رستمی، خسرو،1397،کاربرد نانوذرات در تولید هیدروژن زیستی،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848576
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بسحاق، فاطمه؛ خسرو رستمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، بسحاق؛ رستمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه یک روش ترکیبی برای پیش بینی خطای نرم افزار برپایه الگوریتم های ژنتیک، درخت تصمیم گیری و شبکه های عصبی
- بررسی لایه محافظ با نفوذ ناخالصی در سنسور فشار پیزورزیستیو
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.