سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_070
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 88
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب مقدماتی کریدورهای انتقال توان با ظرفیت بالا در کشور در افق 1410 مبتنی بر موازنه بار/تولید
چکیده مقاله:
آنچه که بطور اعم از مفهوم انتقال توان با ظرفیت بالا برداشت میشود، کریدورهای انتقال توان گیگاواتی است که به عنوان شاهراه های تبادل توان در داخل کشور و همچنین بین کشورها عمل میکنند و نقش اساسی در بازارهای برق وانرزی میتوانند داشته باشند. این مقاله به انتخاب مقدماتی کریدورهای انتقال توان با ظرفیت بالا در کشور در افق 1410 مبتنی بر موازنه بار/تولید پرداخته است. مجموع ظرفیت های موجود، در دست احداث، لزوملاحداث از انرژی های تجدیدپذیر،تولیدپراکنده، زغال سنگ و هسته ای و منتج از تبادلات با کشورهای همسایه منهای ظرفیت بازنشسته نیروگاهی، ظرفیت قابل اتکا یا همان تولید در افق 1410 را تشکیل میدهد. در نقطه مقابل پیش بینی پیک بار بر اساس رشد متوسط سالیانه و در قالب سه سناریو انجام شده است. در حالیکه سناریو مرجع، مشتمل بر پیک بار بر اساس رشد متوسط سالیانه است، کاهش 10 درصدی پیک بار در سناریو خوش بینانه و افزایش 10 درصدی پیک بار در سناریو بدبینانه لحاظ شده است. نتایج موازنه بار/تولید به تفکیک شرکت های برق منطقه ای، و در نظر گرفتن بعد مسافت انتخاب مقدماتی کریدورهای یزد-تهران، یزد-مازندران و خراسان-تهران را بهعنوان کریدورهای اصلی انتقال توان با ظرفیت بالا را به همراه دارد. ضمن آنکه با توجه به نوع سناریو حاکم بر مسیله، کریدورهای دیگر نیز میتوانند به عنوان پیشنهاد مطرح شوند.
کلیدواژه ها:
كريدورهاي انتقال توان – موازنه بار و توليد – پيش بيني پيك بار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848385/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرانی زاده، علی و شاه حسینی، امید،1397،انتخاب مقدماتی کریدورهای انتقال توان با ظرفیت بالا در کشور در افق 1410 مبتنی بر موازنه بار/تولید،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848385
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، آرانی زاده، علی؛ امید شاه حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1397، آرانی زاده؛ شاه حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- تحلیل کیفیت انتقال حرارت و تاثیر رسوب در تبادل گرهای پوسته و لوله مجهز به بفل های مختلف با ابزار دینامیک سیالات محاسباتی
- مروری بر مفاهیم و کاربردهای هوش مصنوعی، شبکه های عصبی و بررسی لایه های مهم شبکه های عصبی فازی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.