سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 131
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود عملکرد مصرف بخار در تولید پلی اتیلن سنگین لایسنس میتسویی
چکیده مقاله:
بخش مهندسی فرایند پتروشیمی مهر در راستای اهداف کالن سازمان در بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و انطباق فرایند تولید پلی اتیلن سنگین الیسنس میتسویی با الزامات قانونی ISO50001 و تعهد به بهینه سازی مصرف انرژی، به منظور بهبود عملکرد مصرف بخار به عنوان دومین حامل انرژی پرهزینه در میان سایر حامل های انرژی مصرفی ، ضمن شناسایی نقاط استفاده بارز انرژی و آنالیز فرایند مصرف بخار و شناسایی متغیرهای مرتبط عملیاتی و چگونگی اثرات آن بر عملکرد مصرف، دریافت که نوسان دمای پودر خشک شده خروجی از خشک کن دوار در محدوده کنترل رنج ارایه شده توسط الیسنسور منجر به نوسان فلوی بخار مصرفی در تیوپ های خشک کن شده و از طرف دیگر میزان تولید واکس محصول جانبی و الیگومر در گرید سری فیلم و افزایش غلظت الیگومر در هگزان در پی تولید پیوسته و طوالنی مدت ، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف بخار درمبدل های حرارتی برج های جداسازی الیگومر/ واکس و خالص سازی هگزان دارد. لذا به منظور بهبود عملکرد انرژی در نقاط ذکر شده ، با طرح ریزی پروژه محدود کردن رنج کنترل دمای پودر خروجی از خشک کن از 97~ 105 درجه به 101±1 درجه از نوسان فلوی بخار مصرفی در خشک کن جلوگیری کرده و در بخش دیگر با طرح ریزی و اجرای پروژه های کاهش نرخ تولید الیگومر/واکس در فرایند پلیمریزاسیون با کاهش تدریجی دامنه کنترل شاخص MFI پلیمر گرید فیلم در راکتور اول از 700-800 gr/10 min به 600-700 gr/10 min و کاهش ظرفیت بخش بازیابی و خالص سازی هگزان و بطبع آن کاهش نرخ بخار مورد نیاز در آن بخش با افزایش تدریجی ضریب DC% به راکتورهای اول و دوم به ترتیب از %75/% 80 به %76/%85 ، نرخ بخار مصرفی را کاهش دهد. اقدامات انجام شده منجر به بهبود عملکرد مصرف بخار در ظرفیت تولیدی مشابه 43/5 تن بر ساعت نسبت به گذشته به میزانحدودا %12 گشته است. همچنین مقدار SECth در سال 1393 استقرار ISO50001 ،در ظرفیت تولیدی ذکر شده، از 1/47 گیگاژول بر تن محصول بهمن 1393 به 1/17 گیگاژول بر تن محصول فروردین 1396 بهبود یافته است.
کلیدواژه ها:
اليگومر-انرژي بارز- بهبود مصرف بخار-پتروشيمي مهر-پلي اتيلن سنگين-كنترل عمليات-گريد فيلم-اليسنس ميتسويي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848332/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایزدی، سولماز و قادری، رحمان و سروستانی، وحید،1397،بهبود عملکرد مصرف بخار در تولید پلی اتیلن سنگین لایسنس میتسویی،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848332
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ایزدی، سولماز؛ رحمان قادری و وحید سروستانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ایزدی؛ قادری و سروستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر کیفیت سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) بر تسهیم دانش در سازمان
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- بررسی رویکرد، رابطه و کسب و کار اینترنت اشیاء در هوشمندسازی ساختمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.