سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_2046
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 201
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی انعطاف پذیری در فضاهای سبز و تاثیرآن بر پایداری محیطی
چکیده مقاله:
رشد شهرنشینی و تراکم جمعیت در شهرهای امروزی در کنار رشد تکنولوژی و استمثار فزاینده طبیعت، نه تنها بشر شهر نشین را از دامان طبیعت به دور ساخته بلکه به طور مستقیم و غیر مستقیم در معرض آسیب های متعدد ناشی از معضلات زیست محیطی به وجود آمده از شهرهای پس از انقلاب صنعتی قرار داده است. از این رو فضاهای سبز شهری به عنوان مظهر طبیعت در کالبد بی روح و خشن شهرهای امروزی بار سنگینی را در تامین نیازهای جسمی و روحی شهروندان به عهده خواهند داشت که در نتیجه تلاش بیشتر در جهت طراحی اندیشمندانه این فضای انسان ساخت را ضروری تر می سازد. پایداری محیطی به عنوان پاسخی در برابر شرایط متغییر و نیازهای جدید در فضا از سوی اندیشمندان برای موثرتر ساختن فضاهای انسان ساخت پیشنهاد گردیده است. این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و در آن برای نخستین بار سعی گردیده است تا با هدف موثرتر کردن نقش فضاهای سبز شهری در زندگی شهروندان، راهبردهایی جهت دستیابی به انعطاف پذیری در فضاهای سبز ارایه گردد و در نهایت سازگاری راهبردهای ارایه شده بر اهداف پایداری محیطی را از طریق ماتریس سازگاری مورد ارزیابی قرار دهد. بدین منظور از طریق یک سیستم تخصیص امتیاز پیشنهادی به درجات سازگاری، هدف پژوهش دنبال گردید که نتایج حاکی از سازگاری 75 درصدی راهبردهای پیشنهاد شده با اهداف پایداری محیطی بوده است که در مجموع 15 راهبرد ارایه شده تا 81.67 درصد با هدف کنترل رفتارهای انسانی ، 80 درصد با هدف رابطه انسان و طبیعت و 63.33 درصد با هدف افزایش دوام منابع از اهداف سه گانه توسعه پایدار در رابطه با مسایل محیطی سازگاری نشان دادند. سازگاری به تفکیک هر راهبرد نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و در قالب جداول ارایه شدند.
کلیدواژه ها:
فضاي سبز شهري، توسعه پايدار، ماتريس سازگاري، محيط زيست، انعطاف پذيري.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847911/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضایی، سید میثم و باقری، آرزو،1397،بررسی انعطاف پذیری در فضاهای سبز و تاثیرآن بر پایداری محیطی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847911
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رضایی، سید میثم؛ آرزو باقری)
برای بار دوم به بعد: (1397، رضایی؛ باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رویکرد انعطاف پذیری در طراحی مسکن، گامی در جهت توسعه پایدار
- بررسی راهکارهای انعطاف پذیری در معماری از منظر عملکرد
- معماری دیجیتال و تاثیر آن درخلق فضای موزه ها
- تبیین مفهوم انعطاف پذیری در مدیریت کیفیت فضاهای شهرسازی و معماری
- مقایسه هنر دیجیتال و معماری دیجیتال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.