سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1969
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 194
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ظرفیت های گردشگری و ارایه راهکارهایی جهت توسعه پایدار آن با استفاده از مدل swot(مطالعه موردی شهر مجن)
چکیده مقاله:
گردشگری به عنوان یک راهبرد توانمند و دارای مزیت نسبی و پاک، از مهمترین منابع تولید درآمد و اشتغال و ایجاد زیر ساخت های لازم برای رسیدن به توسعه پایدار محسوب می شود. با توجه به پیشرفت روزافزون این صنعت می توان از آن به عنوان ابزاری جهت تغییر جریانات اقتصادی از جمله کارآرفینی ، اشتغال و از همه مهمتر سرمایه گذاری و کشاندن جمعیت به سوی روستاها و شهرهای کوچک با قابلیت جذب گردشگر دانست. با این رویکرد بارزترین نقش گردشگری (در مناطقی چون شهر مجن) می تواند حرکت به سوی توازن و تعادل منطقه ای باشد. شهر مجن در شمال غرب شهرستان شاهرود ، بنا به داشتن ویژگیهای ارزشمند گردشگری و جاذبه های زیبای طبیعی ، از امکانات بالقوه و مناسبی جهت توسعه صنعت گردشگری و بالطبع آن توسعه پایدار شهری دارد. لذا در این تحقیق ابتدا با روش توصیفی – تحلیلی و با استفاده از مدل SWOT به بررسی و شناخت نقاط قوت ، ضعف ، فرصت و تهدید موثر بر توسعه گردشگری شهر پرداخته و در نهایت با تحلیل و بررسی یافته های تحقیق به ارایه راهکارهای لازم جهت استفاده بهتر از جاذبه های و توسعه پایدار گردشگری پرداخته شده است. نتایج تحقیق نشان داد که در منطقه مورد مطالعه با ضعف های عمیق تری نسبت به قوت ها روبه رو هستیم، اما به لحاظ محیط بیرونی با فرصت های متعدد و قوی تر نسبت به تهدیدها روبه رو خواهیم بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_1969 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847835/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میقانی، قاسم و آقایی، مجید و محمدزمانی، پرویز،1397،بررسی ظرفیت های گردشگری و ارایه راهکارهایی جهت توسعه پایدار آن با استفاده از مدل swot(مطالعه موردی شهر مجن)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/847835
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، میقانی، قاسم؛ مجید آقایی و پرویز محمدزمانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، میقانی؛ آقایی و محمدزمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ضرورت مولفه مدیریت سبز در توسعه دانشگاه سبز
- عوامل توسعه گردشگری سلامت در راستای توسعه پایدار
- بررسی تاثیر بازاریابی اینترنتی در موفقیت صنعت هتل داری ارائه دهنده (نویسنده مسئول): مهدی طحانی زاده ،دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیکی تهران ، ایران
- تاثیر گردشگری بر شاخصهای توسعه پایدار شهری در شهرستان ارومیه، از دیدگاه دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان ارومیه
- بررسی تاثیر عوامل بازاریابی درونی بر چابکی سازمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.