سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1474
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 79
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دانشگاه و شهر، فرصتی برای تحقق پایداری اقتصادی (با نگاهی بر توسعه دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد)
چکیده مقاله:
شهر یزد با دارا بودن بیش از 700 هکتار بافت تاریخی واجد ارزش و هویت های مخصوص به خود، در طول قرون متوالی شاهد انواع توسعه ها بوده است؛ از نمونه های آن میتوان به توسعه هسته های آموزشی در کنار عناصر مهم شهری، مانند مدرسه خان در کنار بازار خان اشاره کرد. دانشکده هنر و معماری یزد اولین دانشکده معماری تاسیس شده در خارج از پایتخت است که به عنوان نقطه عطفی در تاریخ آموزش معماری و شهرسازی ایران محسوب می شود. با نزدیک شدن به 30 امین سالگرد تاسیس این دانشکده، بیش از پیش به آرمان هایی که فراتر از چارچوب اهداف تعیین شده سازمانی است، پی می بریم. تخصیص چند خانه سنتی واجد ارزش در بافت تاریخی یزد به این فضای دانشگاهی، بر توسعه دانشکده ای با مفهوم مدرسه – محله به همراه تجربه مشارکتی دانشگاه و شهر تاکید دارد. در نوشتار حاضر پس از بررسی سیر تحول فضاهای دانشگاهی در اروپا و ایران به استحصال خاستگاه رابطه بین دانشگاه و شهر پرداخته و پس از آن اقتضایات دانشگاه ها در عصر حاضر استخراج و معماری به عنوان یک تدبیر برای برنامه ریزی آینده این رابطه معرفی میشود؛ و در آخر با هدف ارایه یک پیشنهاد توسعه ای برای دانشکده هنر و معماری یزد این مقاله به پایان می رسد. پژوهش حاضر بر مبنای روش توصیفی تحلیلی بوده که بر اساس مطالعات اسنادی کتابخانه ای شکل گرفته است.
کلیدواژه ها:
دانشگاه و شهر، پايداري اقتصادي، معماري فضاهاي دانشگاهي، دانشكده هنر و معماري دانشگاه يزد، بازار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847344/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پاک سرشت، امیرسعید و آیت اللهی، سیدمحمدحسین،1397،دانشگاه و شهر، فرصتی برای تحقق پایداری اقتصادی (با نگاهی بر توسعه دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847344
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پاک سرشت، امیرسعید؛ سیدمحمدحسین آیت اللهی)
برای بار دوم به بعد: (1397، پاک سرشت؛ آیت اللهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقد و بررسی آغاز آموزش معماری در دانشکده هنرهای زیبا، از بدو تاسیس تا سال 1348
- طراحی مرکز آموزش هنرهای صنایع دستی نمونه موردی: شهر زنجان
- ارزیابی توسعه معماری تعاملی با تاثیرپذیری از رویکرد تکنولوژی دیجیتال در طراحی
- ارکان پایداری اجتماع در طراحی مجتمع های فرهنگی و تفریحی
- هویت معماری ایرانی و شکل گیری ایده های طراحی لباس و مد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.