سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1350
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 147
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله گونه شناسی خانه های سنتی شهرستان خلخال نمونه موردی: روستای کزج
چکیده مقاله:
مسکن روستایی که حدود یک سوم از جمعیت کل کشور را در خود جای داده است دارای ویژگی های کالبدی مختلفی است که تحت تاثیر عوامل اقتصادی، فرهنگی، محیطی مختلف در پاسخ به مجموعه نیازهای زیست بوم روستا شکل گرفته است. در شکل گیری خانه روستایی دورکن اصلی معمار و بهره بردار نقش اساسی دارند از این رو مشارکت معمار ماهر با اهالی روستادر شکل گیری خانه مطلوب روستایی نقش بسزایی دارد. شناخت و دسته بندی صحیح گونه های مختلف معماری میتواند در درک بهتر فضا، حفاظت از آن و در دستیابی به شیوه های جدید طراحی مفید واقع شود. استان اردبیل در شمال غربی کشور واقع شده است و از خصوصیات مهم اقلیمی این منطقه کوهستانی بودن آن است که سبب شکل گیری معماری و شهرسازی این ناحیه شده است. در این پژوهش یک نمونه با ارزش معماری سنتی بنام روستای کزج را مورد بررسی قرار داده ایم که در شهرستان خلخال و در 15 کیلومتری شمال غربی هشتچین واقع شده است. بافت سنتی، معماری خاص اماکن و قرار گرفتن در کوهپایه و پیشینه تاریخی و طبیعت بکر موجب گردیده که این روستا به یکی از مهمترین روستاهاتبدیل گردد و جز 11 روستای دارای بافت با ارزش سنتی در کشور محسوب میشود. این نوشتار سعی بر آن دارد که گونه های معماری روستای کزج را مورد برسی قرار دهد. اطلاعات مقاله حاضر بر اساس مطالعات کتابخانه ای، مصاحبه با اهالی روستا و مشاهدات میدانی گردآوری شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
استان اردبيل، شهرستان خلخال، روستاي كزج، گونه شناسي، معماري سنتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847221/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نادری، سید سجاد و خدایار، نسرین،1397،گونه شناسی خانه های سنتی شهرستان خلخال نمونه موردی: روستای کزج،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/847221
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نادری، سید سجاد؛ نسرین خدایار)
برای بار دوم به بعد: (1397، نادری؛ خدایار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.