سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1044
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 100
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کنکاشی پیرامون تاثیر حلقه بتنی بر عملکرد پوسته های بتن مسلح دورانی
چکیده مقاله:
پوسته های بتنی سیستم های سازه ای بسیار مناسب و با بازدهی بالا می باشند. انتقال بار در سازه های پوسته ای عمدتا به وسیله مکانیسم نیروهای غشایی انجام می گیرد و فقط در نواحی خاصی از پوسته مثل حوالی بریدگی ها، زیر بارهای متمرکز و شرایط کناری مخصوص، مکانیسم خمشی وارد عمل شده و نیروی خارجی را انتقال می دهد. این ویژگی فرم-های پوسته ای را از نظر اقتصادی و مکانیکی در درجات بالایی از تکامل فرمی قرار می دهد و باعث شده گاهی آنها را فرم های مقاوم شکل نیز بنامند. اتصال بین پوسته ها در انتقال نیروهای برشی به دلیل سطح مقطع کوچک محل اتصال با مشکل روبرو است. برای تقویت محل اتصال می توان از تیرهای حلقوی استفاده کرد. در این تحقیق به روش تحلیلی به بررسی تاثیر رینگ بتنی بر مقادیر و توزیع نیروی ها و لنگرهای خمشی در نمونه ای از پوسته های بتنی پوسته ای (مخزن استوانه ای با سرپوش کروی) با و بدون رینگ تقویتی به دو روش تحلیلی و عددی با استفاده از نرم افزار قدرتمند اجزاء محدود ABAQUS 6.14 پرداخته شده است. نتایج هر دو روش آنالیز نشان می دهد که وجود تیر حلقوی باعث کاهش قابل ملاحظه مقادیر نیروها و لنگرهای خمشی و در نتیجه تغییر شکل های ناشی از آن ها شده است. این نتیجه حاکی از این است که وجود تیر حلقوی علاوه براینکه درستی انتقال نیروهای برشی را تضمین می کند، مانع از دفرمه شدن سطح مقطع پوسته می شود.
کلیدواژه ها:
سازه هاي پوسته اي، پوسته دوراني، تيوري پوسته، تحليل، حلقه بتني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846918/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بصیریان، صدیقه و ساجدی، سیدفتح اله و فیوض، علیرضا،1397،کنکاشی پیرامون تاثیر حلقه بتنی بر عملکرد پوسته های بتن مسلح دورانی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846918
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بصیریان، صدیقه؛ سیدفتح اله ساجدی و علیرضا فیوض)
برای بار دوم به بعد: (1397، بصیریان؛ ساجدی و فیوض)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.