سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0640
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 351
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل تاثیر گذار در طراحی محیط برای ایجاد حس امنیت در بین ساکنان مجتمع مسکونی (نمونه موردی مسکن مهر نوراباد )
چکیده مقاله:
نیاز به امنیت یکی از مهم ترین نیازهاست که باعث رشد و شکوفایی ، استعداد و خلاقیت و همه کمالات انسان می شود، امنیت از نظر لغوی به معنای راحت و آسوده و بی بیم گردانیدن می باشد و مفهوم آن به دفاع یا حفاظت از خود خانواده دوستان و اموال باز می گردد که خود نشان دهنده ضرورت بحث می باشد و در روانشناسی اهمیت زیادی دارد اما متاسفانه در معماری کمتر دیده شده است، جهت تامین امنیت اطلاعات سه مولفه مطرح می شود، این مولفه ها عبارتند از محرمانگی، صحت و در دسترس بودن است. اطلاعات می بایست در مقابل دسترسی افراد غیرمجاز محرمانه باشد و قابل دسترس برای افراد مجاز باشد، و صحت آن اطلاعات تضمین گردد. احساس انسان در فضا وابسته به قلمرو یا فضاهایی است که به او تجربه حس امنیت می دهد و این گونه نواحی بر رفتار انسان اثر می گذارند و در نتیجه، انسان بر انواع فضاهایی که احساس مختلفی را از قلمرو در او ایجاد کند، رفتار خاصی را بروز می دهد. این پژوهش با هدف رسیدن به تعریف مناسبی از امنیت مخصوصا امنیت روانی در مجتمع های مسکونی مهر نورآباد و پاسخ به سوالاتی که چه محیطی مناسب زندگی می باشد و انسان در چه محیطی احساس امنیت می کند می پردازد، روش تحقیق از نوع توصیفی - تحلیلی می باشد و اطلاعات آن به صورت اسنادی و کتابخانه ای جمع آوری گردیده است. که با تحلیل ساختارهای معماری و محیطی مسکن مهر نورآباد به این نتیجه رسیده ایم که میزان سلامت روانی و حس امنیت در محله های سنتی شهر نور آباد به واسطه ی حس تعلق مکان و وجود فضاهای تعاملی بین ساکنین ، حس امنیت بیشتری را از نظر روانشناسی نسبت به مجتمع های مسکونی نوساز داشته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0640 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846520/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظریان، نیکزاد و خوشرو، قاسم،1397،بررسی عوامل تاثیر گذار در طراحی محیط برای ایجاد حس امنیت در بین ساکنان مجتمع مسکونی (نمونه موردی مسکن مهر نوراباد )،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846520
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نظریان، نیکزاد؛ قاسم خوشرو)
برای بار دوم به بعد: (1397، نظریان؛ خوشرو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر شاخص های کالبدی امنیت در توسعه پایداری اجتماعی
- طراحی معماری بر اساس دیدگاه نوربرگ - شولتز از حس مکان
- مبانی نظری انگیزش در یادگیری
- نقش ارزشهای میراث فرهنگی و معماری درتوسعه گردشگری فرهنگی شهرستان ابرکوه
- بررسی حس تعلق در مجتمع های مسکونی نمونه موردی: مجتمع مسکونی مهندسین و پردیس شیراز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.