سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0434
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 271
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر مشخصات مختلف هسته بر پایداری سدهای خاکی با استفاده از روش المان محدود و نرم افزار PLAXIS
چکیده مقاله:
سدها به عنوان یکی از سازه های عمرانی قدیمی شناخته می شوند که به صورت های مختلف ساخته می شوند. یکی از انواع سد، سد خاکی می باشد که طراحی و اجرای آن به دلیل رفتار پیچیده ی مصالح خاکی می تواند امری چالش برانگیز باشد. در این پژوهش سعی بر آن شده است تا با استفاده از روش المان محدود و نرم افزار PLAXIS به بررسی تاثیر مشخصات مختلف هسته سد خاکی (ضریب چسبندگی،مدول الاستیسیته، زاویه اصطکاک، نسبت پواسون، عرض و شکل هسته) بر پایداری سد پرداخته شود.برای این منظور مجموعا تعداد 42 مدل با مشخصات مختلف ساخته شده و به بررسی تغییرات ضریب اطمینان پایداری شیروانی سد پرداخته شده است. نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش ضریب چسبندگی به طور کلی ضریب اطمینان کاهش پیدا می کند. در ارتباط با مدول الاستیسیته هسته سد نیز می توان گفت افزایش یا کاهش مدول الاستیسیته تغییرات یکنواختی را در ضریب اطمینان به وجود نمی آورد. تغییرات زاویه اصطحکاک تاثیرگذارتر از تغییرات مدول الاستیسیته و چسبندگی هسته بر روی ضریب اطمینان می باشد و به طور کلی هرچه زاویه اصطحکاک بیشتر شود ضریب اطمینان نیز بیشتر می شود. با افزایش نسبت پواسون رفتار خاک به رفتار سیال نزدیکتر می شود ، بنابراین همانطور که انتظار می رود با افزایش نسبت پواسون ضریب اطمینان سد افت می کند. مدلسازی صورت گرفته و نتایج بدست آمده با استفاده از نمودار ها و جداول مربوطه به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0434 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846319/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کماسی، مهدی و عطارروشن، مجتبی،1397،بررسی تاثیر مشخصات مختلف هسته بر پایداری سدهای خاکی با استفاده از روش المان محدود و نرم افزار PLAXIS،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846319
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کماسی، مهدی؛ مجتبی عطارروشن)
برای بار دوم به بعد: (1397، کماسی؛ عطارروشن)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- صحت سنجی مدل دراستیک در بررسی پتانسیل آلودگی آب های زیرزمینی بوسیله غلظت نیترات (موردی:دشت رامهرمز)
- آنالیز دینامیکی سد خاکی با نرم افزار Plaxis v8.5 (مطالعه موردی: سد تنگاب)
- مکانیک رفتاری خاک و خرده لاستیک
- تعیین پارامترهای ژئومکانیکی و تزریق پذیری تکیه گاه چپ ساختگاه سد کمال صالح اراک
- تحلیل دعاوی پرداخت فهرست بهایی در قراردادهای سد سازی و ارائه راهکارهای اصلاح آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.