سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM07_264
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 155
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی چالش های فراروی مدیریت منابع آب و خاک شهرستان میناب و ارایه راهکاری نوین به منظور بهبود شرایط موجود
چکیده مقاله:
امروزه یکی از چالش های جدی کشور، مدیریت منابع آب و خاک و بهره برداری بهینه از آن در کنار پرداختن به زیرساخت های توسعه است. از آنجایی که موضوع آب و محیط زیست به عنوان ارکان توسعه در تمامی عرصه ها همیشه به عنوان شاخص های توسعه یافتگی مورد ارزیابی قرار می گیرند، لدا برای دستیابی به توسعه پایدار در هر منطقه بایستی در ابتدا تکلیف این دو موضوع مهم روشن گردد. در حال حاضر بر اساس آمار و ارقام ارایه شده راندمان کلی آبیاری که تا چند سال پیش به طور متوسط کمتر از 35 درصد بوده به حدود 44 درصد ارتقاء یافته که نشان از نزم دولت و همکاری و مشارکت کشاورزان نسبت به افزایش بهره وری و کارایی مصرف آب دارد. اما رقم مذکور همچنان نسبت به ارقام استاندارد جهانی پایین بوده و نشان دهنده آن است که عمده آب استحصال شده از منابع، در مسیر انتقال و توزیع و یا در سطح مزرعه تلف می شود. نگرش فراگیر و همه جانبه به بهبود مدیریت مصرف آب می تواند به مقدار قابل ملاحظه ای بهره وری و راندمان مصرف آب کشور را افزایش دهد. تنها راه پاسخ به تقاضای روزافزون غذا، بهره وری بهینه از منابع آب استحصال شده برای کشاورزی، تولید بیشتر در ازای مصرف آب کمتر و کنترل تلفات در فرایند تولید و مصرف محصولات کشاورزی می باشد. در این مقاله با استفاده از روش SWOT به بررسی همه جانبه ویژگی های مدیریت منابع تولیدی (آب و خاک در سطح شهرستان میناب پرداخته شده است و در نهایت با بررسی های انجام شده استقرار شهرک های کشاورزی صنعتی بازرگانی را به عنوان راهکاری نوین و جدید به منظور مدیریت هرچه بهتر منابع تولیدی شهرستان میناب ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
شهرك كشاورزي صنعتي بازرگاني، مديريت منابع آب و خاك، روش SWOT ، شهرستان ميناب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845635/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مصاحبی، حمید و دادگر، محمد،1397،بررسی چالش های فراروی مدیریت منابع آب و خاک شهرستان میناب و ارایه راهکاری نوین به منظور بهبود شرایط موجود،هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/845635
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مصاحبی، حمید؛ محمد دادگر)
برای بار دوم به بعد: (1397، مصاحبی؛ دادگر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر تغییر اقلیم و خشکسالی های دو دهه اخیر دشت میناب بر شکستگی های زمین
- آسیب شناسی( عارضه یابی) بانک مسکن با استفاده از مدل تعالی سازمانی EFQM
- ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر تخصیص بهینه منابع آب سد میناب استان هرمزگان
- تاثیر حکمرانی بر امنیت غذایی کشورهای توسعه یافته گروه هفت و منتخب در حال توسعه در بازه زمانی (2011-2002)
- برآورد روان آب با استفاده از مدل های SWAT و هوش مصنوعی در حوزه سد میناب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.