سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_123
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 283
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نسبت اشتراک اجتماعی و سامان سیاسی با پیشرفت در چشم انداز دموکراسی
چکیده مقاله:
سطح واشتراک سیاسی یک جامعه، رابطه میان نهادهای سیاسی آن و نیروهای اجتماعی ترکیب کننده ها این نهادها را بازتاب می کند، یک نیرو و اشتراک اجتماعی می تواند یک گروه قومی مذهبی، زبانی، منطقه ای و اقتصادی باشد این مقاله در پی نشان دادن این است که نوسازی و پیشرفت یک جامعه مستلزم تکثر و تنوع نیروهای اجتماعی انست بدین شدن که به گروه بندی خویشاوندی، نژادی، زبانی و مذهبی بتوان گروهبندی های شغلی، طبقاتی و تخصصی افزوده شوند و به نوعی در گستره اجتماع سیاست در یک جامعه مشترک و با نهادهای آن اشتراک داشته باشند. بر طبق این رویکرد اشتراک اجتماعی سیاسی را از دیدگاه آلکسی دو توکویل و سمویل هانتیگنتون که بنحوی روشن به تبیین آن پرداخته اند ارایه می گردد که یک نهاد سیاسی یا خط مشی سیاسی کارش این است که برای ایجاد سامان اجتماعی و رفع درگیری ها چگونه باید عمل کند که بتواند سطح اشتراک اجتماعی را میان نیروهای اجتماعی گوناگون بالا ببرد. در گسترده و چشم انداز دموکراسی هرچند که اجتماعی سیاسی ساده و همگون ممکن است بر پایه هایی استوار باشد که به نهادهای سیاسی پیچیده ای نیاز نداشته که در تبیین این مورد ج یمز مدیسون به تمایز میان جمهوری اسلامی کوچک و بزرگ در فدرالیست شماره 10 بنحوی روشن بدان پرداخته است با توجه به انچه بیان شد این مقاله تلاش می کند که اشتراک اجتماعی را واکاوی کند و نسبت و رابطه آنرا با اجتماع، سامان و توسعه سیاسی بررسی کند در رویه دموکراسی که حاصل آن پیشرفت و اجتماعی شدن شهروندان جامعه باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KPIP12_123 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845079/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترکاشوند، جواد،1397،نسبت اشتراک اجتماعی و سامان سیاسی با پیشرفت در چشم انداز دموکراسی،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،https://civilica.com/doc/845079
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ترکاشوند، جواد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، ترکاشوند؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- لیبرالیسم سلاح استکبار درجنگ نرم علیه انقلاب اسلامی
- بررسی علل پیدایش گروه های تکفیری با تاکید بر گروه تروریستی داعش در سوریه
- توانمند سازی زنان روستایی رهیافتی به توسعه پایدار در کشاورزی
- مبانی اخلاق درعالم دین و تجدد
- تحلیلی بر تغییرات هویتی حاصل از گذر جامعه سنتی به جامعه مدرن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.