سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICBI01_066
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی میزان تاثیرژل میکروسیلیس درکارایی،دوام،مقاومت وپایایی بتن خود تراکم با نگرشی به بتن ریزی پی های عمیق
چکیده مقاله:
بدون شک باگسترش پروژه های سازه های بتنی ونیازروز افزون به استفاده از بتن های پر مقاومت وکم هزینه نظیر بتن s.c.c(Self-consolidatingconcrete) احساس می شود. البته این تکنولوژی درکشورهای توسعه یافته ژاپن،اروپاوامریکا رشد چشمگیری داشته ولی در کشور ایران درپروژه ها خیلی متداول نبوده. درمتراکم کردن بتن های معمولی به علت ویبره زیاد جداشد گی دانبندی بتن رابه همراه دارد وکرمو بودن بتن ونفوذ پذیری بالای ان باعث نفوذ عوامل خورنده به داخل بتن میشود. بعلاوه الودگی صوتی وخطرات جانی عملیات ویبره درارتفاع (دیوارها وستون های بتنی) بایددرنظرگرفته شود.بتن خودتراکم چون دراثر وزن خودمتراکم میگردد .راه حل بسیار مناسبی برای مقابله بامشکلات ذکر شده وسایر موارد نظیر جداشدگی، آب انداختن، جذب اب ونفوذ پذیری به حساب می اید.این بتن باداشتن ویژگی های مخصوص خودمیتواند دوام وپایایی را درسازه های بتن ارمه بطور قابل ملاحظه ای افزایش دهد.در این مقاله علاوه برمعرفی کلی بتن خود تراکم وخواص ان مقایسه ای موردی از طریق نمونه گیری بتن جهت تعیین مقاومت فشاری بین بتن معمولی وبتنی که دران از مواد مضاف (پاورژل )بکار رفته صورت گرفته وهمچنین ازاین نوع بتن خود تراکم جهت بتن ریزی پی های عمیق(شمع درجاریز)استفاده شده که نتایج حاصل ازتست دینامیکی (PiledrivingAnalyzer-PDA) جهت تعین ظرفیت باربری شمع هاوتست های سلامت شمع(PileintegrityTester-PIT) رضایت بخش بوده است.
کلیدواژه ها:
بتن خود تراکم، .s.c.cبتن معمولی، نفوذپذیری، جداشدگی ،تست
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/843962/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، مصطفی و مهدوی عادلی، مهدی،1397،ارزیابی میزان تاثیرژل میکروسیلیس درکارایی،دوام،مقاومت وپایایی بتن خود تراکم با نگرشی به بتن ریزی پی های عمیق،اولین کنگره بین المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی های نوین در صنعت ساختمان،تبریز،،،https://civilica.com/doc/843962
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، موسوی، مصطفی؛ مهدی مهدوی عادلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، موسوی؛ مهدوی عادلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رفتار جستجوی وب: مدل ها و عوامل موثر برآن
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بررسی و ارائه طرح اختلاط بتن با مقاومت بالا و جهت استفاده در ساختمانهای بتنی در ایران
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.