نگاهی به مبانی تعلیم تربیت انواع آن
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره، تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: ICPCE02_259
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1564
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه بیرجند
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند
چکیده
در این مقاله تعلیم تربیت مبانی آن مورد بحث بررسی قرار گرفته منظور از مبانی تعلیم تربیت اهداف اصول قوانین تعلیم تربیت است این مبانی به سه دسته علمی، فلسفی دینی تقسیم میشود که هرکدام از این ها نیز زیر شاخه هایی دارند. در مبانی تعلیم تربیت،دو موضوع زیر مورد بررسی قرار می گیرد: اهداف مطلق نسبی که غرض غایت تعلیم تربیت به شمار می آیند. اصول قواعدی که مبنای تعلیم تربیت هستند به عنوان اصول قواعد ضروری برای تعلیم تربیت تلقی می شوند هدف پژوهش نیز بررسی انواع مختلف مبانی تعلیم تربیت میباشد. هدف پژوهش نیز بررسی انواع مختلف مبانی تعلیم تربیت میباشد. این مقاله به روش کتابخانه ای مروری بر کتب تعلیم تربیت استخراج مباحث مربوط به موضوع میباشد کتاب های در دسترس مربوط به موضوع مورد تجزیه تحلیل قرار گرفته اند دامنه پژوهش نیز بخش آثار مکتوب در دسترس نویسنده هست. یافته های این پژوهش نشان می دهد مبانی تعلیم تربیت جهت گیری ها کیفیت فعالیت ها اقدامات تربیتی را تحت تاثیر قرار میدهند. تعلیم تربیت دارای مبانی مختلفی است. مبانی اجتماعی یکی از مهمترین آنهاست که بر پایه آن می توان اصول رهنمودهای را برای هدایت فعالیت های جمعی روح جمعی حاکم بر تعلیم وتربیت اتخاذ نمودکلیدواژه ها
تعلیم تربیت مبانی ارزش شناختی معرفت شناختیمقالات مرتبط جدید
- بررسینقش اختلالات یادگیری در وضعیت عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- بررسی نقش اخلاق در هوش مصنوعی و چالش ها و راه حل های آن
- رابطه اسکیزوفرنی با اختلال یادگیری در دانش آموزان
- اثربخشی آموزش واقعیت درمانی بر نگرش های ناکارآمد و باورهای وسواسی در دانش آموزان دارای اختلالات یادگیری شهر دامغان
- تاثیرات روانشناختی استفاده از فناوری های دیجیتال بر سلامت روانی و نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد دیجیتال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.