سال انتشار: 1392
محل انتشار:
بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی
کد COI مقاله: ACMFEP23_026
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 292
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توانمندسازی تولید با اصلاح قوانین مقررات مرثر بر توانمندی بانک ها
چکیده مقاله:
یکی از متغیرهای مهمی که بانک ها را در نیل به اهداف برنامه ریزی شده بیش از سایر متغیرها تحت تاثیر قرار می دهد، منابعی است که حجم آنها، بانک ها را قادر به تامین مالی بهتر بیشتر می نماید از این طریق بر اثربخشی عملکرد آنها نیز می افزاید. با عنایت به وضعیت موجود منابع بانک ها می توان گفت، متاسفانه بخش قابل توجهی از این منابع در دست بدهکاران خرد کلان انباشته شده است. این امر از جنبه های مختلف موجب شده تا نظام بانکی نتواند آنچنان که شایسته است به وظایف خود در حمایت از تولید ملی عمل نماید. مطالبات غیرجاری بانک ها دلایل مختلفی دارند که یکی از مهم ترین آنها قوانین مقرراتی است که هم از لحاظ تعدد تناقض هم از لحاظ تکالیف مختلف منابع بانک ها را تحت تاثیر قرار می دهد به دلایل گوناگون بر حجم مطالبات غیرجاری نیز اثرگذار است. نتایج نشان می دهند همان طور که قوانین، مقررات بخشنامه های مناسب می توانند حجم مطالبات غیرجاری را کاهش دهند، قوانین مقررات متعدد متناقض، رانت آور تکلیفی نیز می توانند زمینه افزایش این مطالبات را فراهم نمایند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACMFEP23_026 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/842831/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزنژاد، صمد و تاری، فتح اله،1392،توانمندسازی تولید با اصلاح قوانین مقررات مرثر بر توانمندی بانک ها،بیست و سومین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی،تهران،https://civilica.com/doc/842831
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، عزیزنژاد، صمد؛ فتح اله تاری)
برای بار دوم به بعد: (1392، عزیزنژاد؛ تاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه یک مدل کلی بمنظور توجیه اقتصادی وجود بخش تحقیق و توسعه در واحدهای صنعتی و معدنی
- بررسی جایگاه مدیریت تحقیق و توسعه R&D در رشد اقتصادی بنگاه با رویکرد بهره وری
- بررسی نظری و تجربی پیرامون الگوهای علمی در بهبود فرایند برنامه ریزی و بودجه ریزی وحدهای تحقیق و توسعه R&D (با تاکید بر ارائه یک مدل پیشنهادی)
- تعیین اولویتهای سرمایه گذاری پیش نیاز برنامه های تحقیق و توسعه
- نظام برنامه ریزی و کنترل فعالیتهای تحقیق و توسعه در موسسات اقتصادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی مقایسه ای پیش نویس های قانون تبلیغات بازرگانی جمهوری اسلامی ایران تا سال ۱۳۹۶
- بررسی راهبردهای ایجاد ظرفیت آلومینیم در کشور براساس زیرساخت های موجود و مزیت نسبی در حلقه های مختلف زنجیره ارزش
- پایش امنیت سرمایه گذاری به تفکیک استان ها و حوزه های کاری (۴ . پاییز ۱۳۹۷)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی به حذف سود و جریمه مضاعف از بدهی تسهیلات گیرندگان»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور» (اعاده شده از شورای نگهبان)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.