سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CBGCONF05_240
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 366
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر کاهش غلظت هیدروکربن های آروماتیکی چند حلقه ای با استفاده از فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته
چکیده مقاله:
هیدروکربن های آروماتیکی چند حلقه ای آلاینده های آلی هستند که به دلیل ماهیت هیدروفوبیکی، از ترکیبات پایدار در محیط زیست به شمار می روند. میزان آلودگی هیدروکربن های آروماتیکی چند حلقه ای در طول چندین دهه گذشته به دلیل افزایش فعالیت های صنعتی و انسانی افزایش یافته است. نگرانی از اثرات نامطلوب آنها بر سلامت انسان و محیط زیست موجب مطالعات گسترده ای در زمینه انواع روش های حذف آروماتیک های چند حلقه ای از محیط شده است. از جمله این روش ها میتوان به تکنیک های فیزیکی و شیمیایی، فرآیندهای بیولوژیکی، گیاه پالایی و فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته اشاره نمود. فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته با تولید رادیکال هیدروکسیل که یک اکسنده قوی با تولید آسان است، سبب اکسید شدن آلاینده های آلی از جمله آروماتیک ها به مواد کم ضررتر می شوند. در این مقاله مروری، حذف هیدروکربن های آروماتیکی چندحلقه ای با استفاده از این فرآیندها مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل نشان می دهد فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته دارای راندمان بالایی در تخریب آلاینده های آلی به مواد زیست تخریب پذیر هستند، علاوه بر این هزینه های کم، امکان استفاده از نور خورشید برای اکسیداسیون، انجام فرآیند تخریب در دما و فشار محیط بر کارایی این فرآیند می افزاید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CBGCONF05_240 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/837159/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زادمهر، لیلا و سالم، شیوا و زمانی، سعیده،1397،مروری بر کاهش غلظت هیدروکربن های آروماتیکی چند حلقه ای با استفاده از فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته،پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش کاربردی در شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فناوری های بومی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/837159
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زادمهر، لیلا؛ شیوا سالم و سعیده زمانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، زادمهر؛ سالم و زمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی نحوه فرآیند جمع آوری پسماندهای شهر اصفهان
- بررسی فرآیندهای نوین جذب سطحی جهت تصفیه آب
- بررسی روشهای پیشرفته تصفیه غشایی اکسیداسیون پیشرفته و الکتروشیمی در تصفیه فاضلاب حاوی مواد دارویی
- بررسی پتانسیل تولید انرژی الکتریکی از پسماند جامد شهری
- لزوم توجه به حذف مواد دارویی هورمونی در فرایندهای تصفیه فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تولید رنگ های رادار گریز در رنگرزی پارچه های سلولزی
- کاربرد لیکوئیت کریستال ها در تولید الیاف و پارچه های هوشمند
- Facial Synthesis of the Novel Oxazocine as Promising Antitumor Agents or Corrosion Inhibitors
- مزیتها و چالشهای استفاده از آفت کش های زیستی در مدیریت تلفیقی آفات کشاورزی
- نقش روغنهای معدنی در کشاورزی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.