سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICESIT01_245
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 481
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله احراز هویت چند عاملی کاربر مبتنی بر بیومتریک سبک برای دسترسی امن در اینترنت اشیاء
چکیده مقاله:
وقتی میلیاردها وسیله هوشمند تحت چتر پدیده اینترنت اشیاء در حال اتصال به اینترنت هستند، آنگاه نیاز به روش های امنیتی قوی وجود دارد تا اطلاعات صحیح به اشیاء تحویل گردد. با اینترنت اشیاء کاربر می تواند از طریق برنامه های کاربردی دستگاه های هوشمند، در هر زمانی و در هر مکانی قابل دسترسی باشد. این کار امنیت و حریم خصوصی اینترنت اشیاء را دشوار می سازد. برای ایجاد دسترسی امن، احراز هویت چندعاملی می تواند امنیت بالاتری را تضمین نماید. هدف: ترکیب یک عامل دوم مبتنی بر خصوصیات بیومتریک فردی کاربر به منظور طرح احراز هویت قوی تر و افزایش امنیت هدف اصلی می باشد. از طرفی، به دلیل محدودیت انرژی، حافظه و حجم پردازش، سیستم پیشنهادی حتی الامکان کم مصرف می باشد. در این پژوهش، از اثر انگشت به عنوان عامل بیومتریک استفاده گردیده است. روش تحقیق: پس از اسکن اثر انگشت، نقاط کلیدی آن تعیین می گردد. البته با توجه به اینکه زمان مقایسه بعد از افزایش حجم پایگاه داده، بالا می رود، به جای ذخیره تصویر اسکن شده اثر انگشت، نقاط کلیدی اثر انگشت اسکن شده استخراج می گردد و سپس عامل دوم که کلمه عبور می باشد، دریافت و جهت امنیت بیشتر با الگوی برداری ایجاد شده از نقاط کلیدی اثر انگشت، ترکیب شده و در پایگاه داده ذخیره می گردد. در فاز احراز هویت کاربر، از همین کلیدها استفاده شده و با نمونه های داخل پایگاه داده مقایسه می شود و در نهایت با بررسی کلمه عبور، مجاز یا غیر مجاز بودن کاربر مشخص می شود. به دلیل اهمیت مصرف انرژی در محیط اینترنت اشیاء، از میان روش های رمزنگاری مختلف، از XOR و ترکیب داده بیومتریک با کلمه عبور رمزنگاری شده استفاده گردید تا رسیدن به هدف مورد نظر میسر گردد. خلاصه نتایج: روش پیشنهادی نسبت به روشهای مورد مقایسه از مصرف انرژی کمتری برخوردار بوده و از نظر رمزنگاری نیز با تست های امنیتی انجام شده نتیجه ایده آلی داشته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICESIT01_245 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/836745/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضاتبار، مهدی و فدوی امیری، محمدرضا و خوانساری، محمدرضا،1397،احراز هویت چند عاملی کاربر مبتنی بر بیومتریک سبک برای دسترسی امن در اینترنت اشیاء،اولین کنگره و نمایشگاه بین المللی علوم و تکنولوژی های نوین،بابل،https://civilica.com/doc/836745
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رضاتبار، مهدی؛ محمدرضا فدوی امیری و محمدرضا خوانساری)
برای بار دوم به بعد: (1397، رضاتبار؛ فدوی امیری و خوانساری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چک لیست تعمیر و نگهداری تجهیزات و تاسیسات ساختمان
- بررسی انواع روشهای پرداخت الکترونیکی در ایران و مکانیزمهای عملیاتی ارائه شده توسط بانکهای کشور در این زمینه
- روانشناسی فضای سبز
- مدیریت ذینفعان پروژه
- نقش پدافند غیرعامل در کاهش آسیب به تاسیسات آب و فاضلاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.