مزیت های متد لرزه ای انکساری در مطالعات مهندسی و ژئوتکنیک

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,596

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

GCI14_198

تاریخ نمایه سازی: 17 آذر 1388

چکیده مقاله:

متد لرزه ای انکساری مزیتهائی را نسبت به متدلرزه ای انعکاسی بخصوص در مطالعات مناطق کم عمق نظیر فعالیتهای ژئوتکنیکی و کاربردهای محیطی و آبهای زیرزمینی را دارد. مطالعات لرزه ای انکساری در مناطق سطحی در عمقهای کمتر از چند ده متر مفید و مؤثر میباشد. در خشکی، بدست آوردن نتیجه خوب برای اعماق کم توسط متد لرزه ای انعکاسی مشکل میباشد. در مقایسه، متد انکساری توانایی خاصی در تهیه اطلاعات جزیی سرعت در عمیق ترین سطح شکنا برای محل زونهای هوازده و خرد شده در سنگ بستر را دارد. از طرف دیگر باید در نظر گرفت که بیشتر خصوصیات زمین شناسی لایه ها در طبیعت در مناطق زیر سطحی بصورت سه بعدی بوده و مقاطع دو بعدی در حقیقت قسمتی از مقاطع سه بعدی میباشد.

نویسندگان

رامین نیک روز

گروه زمین شناسی – دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Palmer, D., 1980, The generalized reciprocal method of seismic refraction ...
  • Nikrouz, R. and Palmer, D., 2004, 3-D 3-C Seismic Refraction ...
  • _ 2006, _ effect corrections with the GRM, The _ ...
  • Palmer, D., 2008, Is it time to re-engineering geotechnical seismic ...
  • نمایش کامل مراجع