ارزیابی اثربخشی پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت استاندارد دایزو 9001:2008 بر بهبود عملکرد سازمانی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیکی خاک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME04_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 568
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ایران

حیدر امیران

استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

هر سازمان بطور طبیعی تلاش می کند تا در جهت پیشرفت و ارتقای فعالیت های خود در راستای تحقق منافع ذینفعانش گام بردارد در این رابطه مقوله کیفیت بعنوان یکی از موضوعات مهم در مباحث تجاری، رقابتی و استراتژی های توسعه و تکوین محصول و خدمات و بازاریابی آنها مطرح می باشد و سازمان هایی در این خصوص موفق تر عمل می کنند و که در این زمینه پیشگام باشند، بهمین دلیل بکارگیری سیستم های مدیریت کیفیت به شیوه های اصولی و ا ثربخش سبب افزایش کیفیت کالاها و محصولات، کاهش هزینه ها و جلب اعتماد مشتریان می شود. در این پژوهش محقق بدنبال بررسی این مطلب است که آیا پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001:2008 منجر به بهبود عملکرد سازمانی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیکی خاک وزارت راه و شهرسازی شده است. روش این تحقیق از نوع توصیفی تحلیلی و جمع آوری اطلاعات به صورت میدانی با استفاده از پرسشنامه انجام شده، روایی سوالات پرسشنامه با تایید تعدادی از کارشناسان مجرب و خبرگان این حوزه احراز گردیده و ضریب آلفای کرونباخ 0/93، پایایی پرسشنامه را تایید نموده است. آزمون k-s نرمال بودن توزیع آماره در پرسشنامه را مورد تایید قرار داد. جامعه تحقیق مشتمل بر مدیران و کارشناسان شرکت و آشنا به سیستم مدیریت کیفیت می باشند که با استفاده از روش سرشماری تعداد 50 نفر از آنها به عنوان نمونه انتخاب شدند. استفاده از آزمون T زوجی برای اثبات فرضیه ها در نظر گرفته شد و نتایج آن فرضیات پژوهش را که تاثیر استقرار سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001:2008 بر ابعاد بهبود عملکرد سازمانی می باشد را تایید نمود.

کلیدواژه ها

بهبود عملکرد سازمانی، استاندارد ایزو 9001:2008، مدیریت کیفیت، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.