سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NERA03_020
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 202
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساخت گرایی در آموزش طبقه بندی عناصرشیمی
چکیده مقاله:
یکی از مقوله های مهم در آموزش و پرورش فرایند یاددهی و یادگیری است به عبارت دیگر تمامی فعالیتهای آموزش و پرورش در جهت بسترسازی مناسب برای تحقق این فرایند می باشد.در طی پیشرفت و توسعه علوم روش های آموزشی نیز دستخوش تغییرات بسیار شده است و روش های سنتی که در آن دانش توسط معلم به مخاطبان منتقل می شده ، جای خود را روش های نوینی نظیر ساختن گرایی (ساختن دانش و ایجاد یادگیری معنادار توسط خود یادگیرنده) داده است.درس شیمی از دروسی است که با توجه به آزمایشگاهی و عملی بودن آن، قابلیت بالایی دراجرایی ساختن رویکردهای نوین آموزشی داراست. در این مقاله بر آن شدیم تا یکی از مباحث تیوری درس شیمی با عنوان طبقه بندی عناصر را که تا به حال در تدریس آن معلم متکلم بوده و دانش آموز مستمع ، با استفاده از روش ساخت گرایی ( 5E ) به کلاس درس فعال و دانش آموز محور تبدیل سازیم.بنابراین ابتدا روش ساخت گرایی، تاریخچه و الگوی این روش بررسی خواهد شد سپس این روش در تدریس مبحث طبقه بندی عناصر اجرا خواهد شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NERA03_020 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/829716/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضوانی، زینب،1397،ساخت گرایی در آموزش طبقه بندی عناصرشیمی،سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش،محمودآباد،https://civilica.com/doc/829716
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رضوانی، زینب؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، رضوانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازیافت پلی اتیلن ترفتالات (Polyethylene Terephthalate)
- اکسیداسیون الکل ها به عنوان یک واکنش مهم در شیمی آلی در شرایط کاملا سازگار با محیط زیست
- شیمی سبز و راهکارهای آن جهت حفظ محیط زیست
- بررسی تاثیر نمایش فیلم بر یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در درس شیمی
- بررسی فناوری های جذب دی اکسید کربن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نظام آموزش و هویت های لغزان در جهان متاورس
- آزمون های ارزیابی تعادل مناسب به منظور بکارگیری در محیط های آموزشی
- آزمونهای عملکردی اندام تحتانی و لزوم تغییر در ارزیابی های جسمانی در مدارس (مقاله مروری)
- روش های اندازه گیری راستای اندام تحتانی ابزاری برای پیشگیری از وقوع و توسعه ناهنجاریهای بدنی در دانش آموزان ( مقاله مروری)
- آگاهی بدنی به منزله تمهیدی برای تربیت در زیست بوم جدید : مطالعه موردی: یوگا در مدیریت کمردرد مزمن)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۱۰) سناریوهای بازگشایی مدارس پس از کرونا
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۴) بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۹) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش وپرورش
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره «۱۰» ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه تبصره (۱۰) ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.