سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ECIT01_081
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 114
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر پروتکل های مسیریابی در شبکه های موردی بین خودرویی با تاکید بر روش های مبتنی بر تحرک
چکیده مقاله:
شبکه های موردی بین خودرویی نوع خاصی از شبکه های موردی سیار محسوب میشوند. گره های 1 VANETبرخالف گره های 2MANET بسیار سریع حرکت میکنند. حفظ یک مسیر ثابت و پایدار برای انتشار پیغام های فوریتی و هشداری از یک منطقهی خطر، کاری بسیار چالش برانگیز محسوب میشود. بنابراین مسیریابی ایفاگر نقشی حایز اهمیت در VANETها میباشد. کاهش سربار شبکه، اجتناب از بروز ازدحام در شبکه، ازدحام ترافیکی و افزایش نرخ تحویل بسته مهمترین مسایل مرتبط با مسیریابی در VANETها هستند. بنابراین، انتشار و ارسال پیغام های هشدار خطری نظیر پیام های پیشگیری از بروز تصادف و وارد آمدن خسارت، پیام های کنترل ازدحام، پیام های مرتبط با شرایط جاده و سایر پیامهای فوریتی- هشداری به موقع به وسایل نقلیه ی در معرض خطر از اهمیتی ویژه برخوردار میباشد. در شبکه های VANET جهت مسیریابی بهتر نیاز به اطالعات توپولوژی شبکه جهت تصمیم گیری برای تحویل داده به وسیله نقلیه بعدی میباشد، تا بتوان بهترین تصمیم گیری را انجام داد. در این مقاله، برخی از روشهای پیشنهادشده برای مسیریابی در شبکه های بین خودوریی مورد بررسی و مقایسه تحلیلی قرار میگیرد. نتایج این تحقیق میتواند جهت انتخاب و نیز ارایه روشی درزمینه ی ارزیابی مسیریابی برای راهنمایی رانندگی راهگشا باشد.
کلیدواژه ها:
شبکه های بین خودرویی، پروتکل های مسیریابی، ازدحام ترافیکی خودروها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/827904/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، عادل و محبی، کیوان،1397،مروری بر پروتکل های مسیریابی در شبکه های موردی بین خودرویی با تاکید بر روش های مبتنی بر تحرک،کنفرانس ملی تحقیقات نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات،مبارکه،،،https://civilica.com/doc/827904
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ابراهیمی، عادل؛ کیوان محبی)
برای بار دوم به بعد: (1397، ابراهیمی؛ محبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پروتکل های مسیریابی مبتنی بر موقعیت DTN برای شبکه های بین خودرویی
- کاربرد الگوریتم یادگیرماشین در مسیریابی اینترنت اشیاء
- پنهان نگاری با روش جدید شاخص کانال به همراه رمزنگاری AES
- بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا
- بررسی و مقایسه الگوریتم های مطرح در توازن بار در رایانش ابری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تکنیک های تشخیص نفوذ در شبکه های حسگر بی سیم با استفاده از الگوریتم های داده کاوی: ارزیابی مقایسه بر اساس تشخیص حملات
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.