سال انتشار: 1396
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی آب،خاک و علوم محیطی
کد COI مقاله: WSEC01_079
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 138
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه پسیخان در بار آلودگی ورودی به تالاب انزلی
چکیده مقاله:
آگاهی از کیفیت منابع آب سطحی در حفظ، برنامه ریزی و مدیریت منابع آب امری ضروری است. رودخانه پسیخان با طول تقریبی 66 کیلومتر یک از رودخانه های مهم ورودی به تالاب انزلی است. این مطالعه با هدف ارزیابی کیفیت آب رودخانه پسیخان در بار آلودگی ورودی به تالاب انزلی انجام شد. نمونه برداری در سال 94 طی 12 ماه و از 13 ایستگاه منتخب در رودخانه و یک ایستگاه در محل برخورد رودخانه به تالاب صورت گرفت. برای این کار از شاخص کیفی آبهای سطحی ایران (IRWQI) استفاده شد. نتایج نشان داد در فصل تابستان به علت دمای بالا و کاهش دبی رودخانه، مقادیر DO کاهش و BOD افزایش یافته است. میزان فسفات و نیترات بر روی شاخص IRWQI تاثیر زیادی داشته به طوریکه یکی از علل کاهش این شاخص در طول رودخانه و تالاب در این فصل بود. تقسیم بندی کیفی آب در رودخانه و تالاب براساس شاخص IRWQI نشان داد که مقادیر DO کم، COD زیاد، کلیفرم بالا، سختی کل بالا و BOD زیاد تاثیر زیادی روی مقادیر شاخص دارد به طوری که از کیفیت خوب تا نسبتا بد متغیر است. طبق نتایج به دست آمده تخلیه زباله، فاضلاب های خانگی شامل روستایی و شهری، زهابهای کشاورزی حاصل از مزارع برنج و استخرهای پرورش ماهی، فضولات حیوانی و دبی پایین رودخانه از علل اصلی کاهش کیفیت آب رودخانه در ایستگاههای مورد مطالعه بود. مقایسه مقادیر میانگین در ایستگاه باقلاکش و ایستگاه موجود در ورودی تالاب نشان داد که بار آلودگی رودخانه پسیخان از عوامل موثر در بار آلودگی ورودی به تالاب انزلی می باشد.
کلیدواژه ها:
تالاب انزلي، رودخانه پسيخان، شاخص كيفي آب و IRWQI
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/827491/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مدیری، هادی و شکوهی، علیرضا،1396،ارزیابی کیفیت آب رودخانه پسیخان در بار آلودگی ورودی به تالاب انزلی،اولین کنگره بین المللی آب،خاک و علوم محیطی،،،https://civilica.com/doc/827491
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مدیری، هادی؛ علیرضا شکوهی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مدیری؛ شکوهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پراکنش ذرات خاکستر و میکروپلاستیک ها درآب های سطحی سواحل جنوبی دریای خزر
- روشهای موثر در تصفیه فاضلاب صنایع دارویی
- بررسی اثرات آلودگی فیزیکی و شیمیایی شیرابه مرکز دفن زباله شهرستان رشت بر عوامل زیستی رودخانه زرجوب
- مروری بر روش های تشخیص و حذف میکروپلاستیک ها در تصفیه خانه های فاضلاب
- مروری بر حضور میکروپلاستیک ها در اکوسیستم های دریایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.