سال انتشار: 1385
محل انتشار:
مجله پژوهش فیزیک ایران، دوره: 6، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_PSI-6-3_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 225
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر هیدراکسید آمونیوم بر فرآیند ساخت ابررسانای YBa2Cu3O7-x به روش سل- ژل
چکیده مقاله:
در این مقاله با استفاده از بررسیهای آنالیز حرارتی تفاضلی، وزن سنجی حرارتی وپراش اشعه XRD ) X )، اثر افزودن هیدراکسید آمونیوم به محلول نمک نیترات فلزات در مراحل ساخت ابررسانای سرامیکی YBCO به روش سل- ژل مورد بررسی قرار می گیرد. دو نوع نمونه یکی بدون هیدراکسید امونیوم و دیگری با هیدراکسید آمونیوم تهیه گردیده افزایش هیدراکسید آمونیوم از ایجاد رسوب نیترات باریوم در هنگام تشکیل ژل جلوگیری می کند و از بروز واکنشهای ناخواسته ممانعت کرده و برهمگنی محصول می افزاید. پس از خشک کردن ژل به دست آمده نمونه ها در دستگاه آنالیز حرارتی تا دمای 1050°C حرارت دهی شدند، تا نوع و دمای واکنشهای اتفاق افتاده در حین ساخت به طور دقیق مشخص شود. پس از واکنش اولیه در محدوده دمایی 840°C 780 ، فازهای 30 YCu و 123 در نمونه تشکیل شدند. بازه دمایی C° 900 - 950 باعث تقویت فاز 123 می شود، به طوری که در دمای 950°C تنها فاز 123 در طیف اشعه X نمونه ها مشاهده شد. علاوه بر آن اضافه کردن هیدروکسید امونیوم ایجاد فاز ابررسانای 123 را در دمای پایین تر تسریع و تقویت می کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_PSI-6-3_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/820241/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عربی، هادی و علیخان زاده، سیما و امیرآبادیزاده، احمد،1385،اثر هیدراکسید آمونیوم بر فرآیند ساخت ابررسانای YBa2Cu3O7-x به روش سل- ژل،https://civilica.com/doc/820241
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، عربی، هادی؛ سیما علیخان زاده و احمد امیرآبادیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1385، عربی؛ علیخان زاده و امیرآبادیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اهمیت تاریخ علم در فهم فیزیک
- سیر کلی نجوم در ایران
- بررسی چگونگی تشکیل و گردش آب چگال در خلیج فارس
- Effects of Equation of State on the Stability of Molecular Clouds
- تاثیر نرخ واپاشی در حضور و عدم حضور تداخل کوانتومی بر درهم تنیدگی سیستم کوانتوم دات هرمی شکل ایندیوم آرسناید در زمینه گالیم آرسناید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.