سال انتشار: 1388
محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید
کد COI مقاله: ICME10_306
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,394
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ثغییرات ساختاری منطقه جوش در طی جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم 7075
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش استفاده از فرایند جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی FSW جهت ایجاد اتصال مناسب بین قطعاتی ازجنس آلیاژ آلومینیم 6T- 7075 و بررسی ریز ساختار منطقه جوش حاصل از آن است. پس از انجام فرایند با استفاده از پارامترهای بهینه و پین مناسب، ریزساختار فلز پایه، فلز جوش NZ و مناطق اطراف آن شامل منطقه تحت اثر مکانیکی- حرارتی TMAZ و منطقه تحت اثر حرارتی HAZ نمونه های جوشکاری شده بررسی شد. پروفیل میکروسختی نیز از مناطق جوش نمونه های جوشکاری شده و نمونه های جوشکاری و عملیات حرارتی شده به دست آمد. نتایج نشان داد که انجام فرایند FSW بر روی آلیاژ آلومینیم T6 -7075 باعث ایجاد دانه های ریز و تبلور مجدد یافته در منطقه اغتشاش شده که این مساله در اثر گرمای تولیدی ناشی از اصطکاک و تغیر فرم شدید ماده در حین جوشکاری است. هم چنین بررسی ها نشان داد، انحلال و رشد رسوبات در فلز جوش و اطراف آن ، یک ناحیه ضعیف تر نسبت به فلز پایه به وجود آورده است. عملیات حرارتی بر روی نمونه های جوشکاری شده نیز باعث ایجاد رسوبات جدید و بهبود خواص نمونه نهایی شد.
کلیدواژه ها:
جوشكاري اصطكاكي اغتشاشي- آلياژ آلومينيم T6 -7075 - ريزساختار منطقه جوش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/81944/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سقایی، محبوبه و کریم زاده، فتح الله و عنایتی، محمدحسین و مظاهری، یوسف،1388،ثغییرات ساختاری منطقه جوش در طی جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ آلومینیوم 7075،دهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید،بابل،،،https://civilica.com/doc/81944
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، سقایی، محبوبه؛ فتح الله کریم زاده و محمدحسین عنایتی و یوسف مظاهری)
برای بار دوم به بعد: (1388، سقایی؛ کریم زاده و عنایتی و مظاهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خوردگی رفتگی(Erosion-Corrosion) پوشش الکترولس نیکل -فسفر در محلول 3/5% سدیم کلرید همراه با پوشش ذرات ساینده SiO2 با غلظت 10%
- اثر سرعت سیال و زاویه برخورد بر رفتار خوردگی رفتگی فولاد HSLA 100
- بررسی خصوصیات سایش لغزشی و رفتگی آلیاژ آلومینیوم 5083
- ذوب و آلیاژ سازی سطحی چدن نشکن با سیلیسیم و گرافیت توسط فرآیند TIG
- جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژهای غیرهمجنس آلومینیم 0202 و 0207
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.