توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس آموزش شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEC10_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیان کیانی

اصفهان، خیابان آبشار، هنرستان فنی رازی

فرانک منطقی

تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده شیمی

چکیده

برای نوشتن یک نرم افزار کاربردی نخست باید دانش برنامه نویسی را آموخت. تصمیم نگارنده برای نگارش نرم افزارهای شیمی پس ازمشورت با اهل فن منجر به انتخاب برنامه ویژوال بیسیک شد. که بر پایهی آن چند برنامهی ویندوزی نوشته شد. اما پس از ورود گوشیهای جاوا به بازار و مشاهده ی علاقه مندی و مشغول شدن دانش آموزان به آنها، از ویژوال بیسیک به جاوا تغییر مسیر داده شد. از آنجاکه سرعت پیشرفت دانش سرسام آور است، با وجود نوشتن تعدادی نرم افزار شیمی برای ویندوز با جاوا، در واقع پیش از آنکه فرصتنوشتن برنامه ی شیمی برای این نوع گوشی ها فراهم شود، سیستم عامل اندروید وارد بازار شد. اما چون پایهی برنامه نویسی اندرویدهم جاوا بود، بنابراین نوشتن نرم افزار کاربردیاندروید آغاز شد. حاصل این کار، چند نرم افزار کاربردیمفید در زمینه دانش شیمی بود.

کلیدواژه ها

اندروید، نرم افزار کاربردی اکسایش کاهش، نرم افزار کاربردی محلول ها، نرم افزار کاربردی از اتم تا استوکیومتری، نرم افزار کاربردی کنکور، نرم افزار کاربردی دانشگاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.