سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_099_1984007676
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 898
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توصیف آماری عدم قطعیت های موجود درپارامترهای مقاطع بتن آرمه برای شرایط کارگاهی در تهران
چکیده مقاله:
پارامترهای مؤثر بر مقاومت اعضای بتن آرمه، همچون مقاومت فشاری بتن، تنش تسلیم میلگرد، و ابعاد هندسی مقطع، دارای ماهیتی متغیر و طبیعتی تصادفی هستند. بدین لحاظ، پیش بینی مقادیر پارامترها به یک مطالعه آماری-احتمالاتی تبدیل می شود. برای بررسی این تغییرات برای شرایط داخلی، نتایج مطالعه میدانی بر روی بیش از ٥٣ کارگاه ساختمانی در محدوده تهران و حومه، در این مقاله ارائه می شود. این بررسی ها نشان می دهد که مصرف سیمان در اکثرکارگاهها از مقادیر استاندارد بیشتر است. همچنین، میانگین مقاومت بتن های رده متوسط و پایین تر، از مقادیر مندرج در منابع خارجی کمتر است. اما، به ازای عیارهای بالای سیمان، مقاومت ها با مقادیر گزارش شده در کشورهای صنعتی همخوانی داشته، و گاه، فراتر می رود. در مورد انواع میلگردها، ضریب تغییرات از ضرایب تغییرات در کشورهای صنعتی کمتر بوده و کیفیت مطلوبی به چشم می خورد، اما آمار بدست آمده میانگین مقاومت کمتری در مقایسه با منابع خارجی نشان می دهد. علی رغم تفاوتهای معنی دار در مقادیر کمی، توصیف کیفی پارامترها در قالب قوانین احتمالاتی، با آنچه در سطح جهان گزارش شده هماهنگ بوده و طبیعت احتمالاتی واحدی به نمایش می گذارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_099_1984007676 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/811/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معرفت، محمدصادق،1382،توصیف آماری عدم قطعیت های موجود درپارامترهای مقاطع بتن آرمه برای شرایط کارگاهی در تهران،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/811
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، معرفت، محمدصادق؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، معرفت؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- معرفت، م.ص.، و شاهمیرانی، م.ر.، "بررسی ضرایب بار و مقاومت ...
- Mirza, S.A., and MacGregor, J. G., "Variability of mechanical properties ...
- Mirza, S.A.; Hatzinikolas, M., and McGregor, J.G., "Statistical description of ...
- Ang, A. H-S, and Tang w. H., "Probability concepts in ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پدافند غیر عامل و نقش آن در ازیابی تهدیدات فضای سایبری و امنیتی سازمانها
- کمینه سازی وزن سازه های خرپایی شکل تحت قیدهای غیرخطی نوسانی توسط الگوریتم بهینه سازی تجمع زنبورعسل
- اثر باز توزیع لنگر بر ایمنی در طراحی لرزه ای سازه های بتن مسلح
- کاربرد تحلیل دینامیکی افزایشی در سازه های قاب خمشی بتن مسلح
- تحلیل مبانی مسئولیت مدنی مهندسین معمار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.